chapter 35 love

6 veckor idag! <3

image18

chapter 34 wow..

mhm den här helgen har vart helt uppochner..speciellt fredagen jävlar jag hade kul men lite för kul..

fredag börjar med att jag åker till erikdalsbadet med ngra i klassen, kalas. efter det Mc'donalds sen hemgång.

sedan så pallrade jag och nathalie våra små rumpor till värmdö där de skulle vara fekke hos filippa och et blev det. först så käkade vi fem brudar alla as trevliga :) drinkar och chips o godis yeah!

efter ett tag kom det tre grabbar, lugna chillade bara. sen drack vi lite till och lite till.. sen kom en vattenpipa upp på bordet och alla skule röka, tre pipor hade vi yeah. det var chill, tjejerna hellde mest bacardi i min drink, vet inte om jag sa att jag ville det men dom sa det senare på kvällen, vi busade runt allihopa och dansade loss till musiken som spelades och vidare. jag jossan och filippa gick på toa jag och filippa la oss i badkaret, fast inget vatten som tur var!
jag älskar vattenpipa men det var ngt konstigt med den där, man blev riktigt jävla snurrig men det var skönt tyckte jag så varför sluta då tyckte jag.. jag kände att jag fick massa smuts i munnen och jag visade det för grabben bredvid han bara log och sa "det är bara svälja!" ja ba OKOK och gjorde det och tog enu ett "bloss".
när jag rökte den vattenpipan så andades jag först ut all luft som jag hade sen höll jag andan i ca fem till tio sekunder och sen vare bara att dra in och när jag blåst ut allt så gjorde jag samma sak om och om igen..vafan ere för fel på mej?!

jaja mera dricka mera rök och mera dans..wow vi hade kul men sen vare dags att dra sej hemmåt...hur nu det skulle gå till hade jag ingen aning om. jag var hur hög som helst, hur full som helst och kunde inte hålla balansen i mer än fem sex sekunder. men jag släpade mej fram och tillbaka till huset så tillslut kom det en bil som sjutsade mej och ngra till ut till motorvägrna sen så ramlade jag ur bilen och jag och nathalie försökte springa till bussen som åkte förbi oss på vägen. vi lyckades som tur var. vi kom till slussen jag hade spytt ca fem ggr. blä!
vi åkte tunnelbana till gullmars och väntade där i en timme på den andra bussen och det kom fram två vakter till mej o nathalie, och jag fick upp enu mer..blä

i bussen påväg hem så när jag satt där med nathalie så vare en tjej som satt framför och ba, här vill du ha tuggummi? papper? här haru vatten, ja ba ..shiet vilken ängel alla andra runtomkring ba typ, "fjortisäckel palla" jag hade faktist ingen aning om vad det var i vattenpipan..menmen
sen kom de en gubbe och snackade med mej och var astrevlig as shysst. jag uppskattade det verkligen!

men högpunkten var när simon kom äntligen fick jag vile i hans armar fast ingen puss fick han för jag smakade nog inge  gott.. (pinsamt)  men ja var lättad. vi väntade med nathalie på att hennes buss skulle komma.
jag och simon gick hem till hnm och jag somnade fort, och klockan var tre halv tre.

men jag vaknade väl ngra timmar senare jag kunde nästan itne andas jag mådde as illa, hela morgonen gick åt att spy hemma hos simon. jag grät för att jag mådde så jävla dåligt och simon älskling var med mej hela tiden och kramade mej dte hjälpte faktist att han var där jag ville bara dö verkligen men simon var där. om simon är där klarade jag det. han sa att det skulle gå över snart. jag spydde aska och vatten som jag druckit under natten fyfan.
och simon frågade hela tiden "bella vad ska jag göra jag kan itne göra ngt?:(" och fortsatte krama mej och trösta mej, och jag svarade bara snälla var bara här och han svarade tillbaks "såklart jag är här med dej hela tiden alltid med dej här inne" och han tog sin hand och la den på mitt bröst vid mitt hjärta. jag älskar dej simon.
sen efter ngn timme sa jag att jag ville hem och sova. eftersom mamma och pappa o gaston var i gbg och lillasyster var ohs farmor var vi ensamma hos mej hela lördagen och vi bara sov och slappade.
efter de mådde jag tusen ggr bättre.

lördagkväll var med simon polare, peffie och stina så kollade vi på the grudge 2..fast jag såg inte så mkt eftersom jag var upptagen med att hålla händerna för ansiktet jag klarar inte av kritvita kineser..sjukt äckligt!..det var så himla läskigt så att på natten så vågade jag inte ens gå på toaletten fick vänta tills det blev ljust.
fast att sova var inga problem, man är så trygg med  simon att ligga i hans armar. <3

söndagen tjänade jag och simon 400 spänn var. vi hjälpe till min moster att flytta hon och hennes killen möbler upp till nya lägenheten! jobbigt var det..först igenom en liten port sen en liten gård sen tre fucking trappor upp..wow de va jobbigt! svettigt med men endå kul.

men iallafall tack för allt. stort tack till grabbar och brudar på festen som hjälpte mej till bilen och tack till filippa att jag blev bjuden festen var askul! och tack till dej nathalie som hjälpe mej HELA VÄGEN till handen och att du tog hand om mej och köpte vatten, jävlar du är helt jävla underbar nathalie love you! <3 stort tack till simon som tröstade mej och tog hans om mej hemma hos hnm och kramade mej även fast hela jag var och såg förjävlig ut. du är bäst simon<3
jag ber hemskt mkt im ursäkt att jag ställde till så mkt knas det var inte meningen men tack uppskattar det stort!

ciao


chapter 33

jag har börjat tycka ingenting om några som jag tyckt om mer än allt innan.. men det händer väl alla? man har gammla vänner, vissa kvar, vissa gammla vänner stannar kvar som gammal vänskap fast utan band i nuet.
och tanken om det man upplevt gör en glad medan vetandet om att man inte kan komma tillbaks till den stunden gör obeskrivligt ont. jag snackar om vänskap, vänskap är kärlek det med. vissa band klipps av och blir aldrig ihopsudda igen och kanske andra band håller förevigt. föralltid är en lång tid, även fast livet är kort. man ska vara stolt över att ha kvar vänner sen långt tillbaks men ett föralltid kan ingen annan slå. jag har några vänner sen långt tillbaka, även fast mitt förevigt inte haft sitt föralltid än så är jag stolt. stolt över min vänskap mellan mina vänner. jag behöver inte skriva några namn ni vet vilka ni är. jag är så jävla nöjd. yeah

ciao

chapter 32 love

5 veckor idag! <3



image17


chapter 31 omg domaren måste vart göteborgare

japp göteborg against allmännaidrotts klubben .. 1-0 blä  besviken på klacken, laget spelade suveränt förutom att domaren hette glenn och var göteborgare, han visslade bara på aik! jävla bidragsfuskare..
det enda som var kul idag var att jag och nathalie köpte rosa AIK t-shirtar på derby och att jag fick träffa sthlm finest simon yeah!

ciao









chapter 30 kolsyratbubbelvatten

Nathalie och Isabella en helt vanlig söndag med hennes mammas säng och tv med choklad och fnitter
Så helt plötsligt kommer det en reklam om ramlösa och bella blir sugen på tanken av bubbelvatten..

Bella "Åhh bubbelvatten.."
Natta "Fatta va najs att bada i kolsyratvatten? wow det vill jag göra.."
Bella "Åh jag bangar inte!..men är inte det som bubbelbad? typ?"
Natta "juste fan.."
    *FNITTER*

chapter 29 nathalie

I act like shit don't phase me
Inside it drives me crazy
My insecurities could eat me alive
But then I see my baby
Suddenly im not crazy
It all makes sense when I look into her eyes

nathalie the one and only lady that I adore.


chapter 28

jag är så jävla glad.
i tisdags så var jag och sötnosen på bio, vi skulle igentligen äta på resturant men det blev inte av så vi stack till burger king ist! yeah ? :D sen åkte vi hem till mej trötta och myste litegrann i mitt rum och sen somna fort.
han var ledig på onsdagen, det var inte jag men det struntade jag i. men jag var faktist påväg till skolan i ngra sekunder! men sen när jag skulle gå in i rummet för att säg atill simon att jag skulle gå så bara låg han där och jag fick inte fram ett ord.. sov där som en liten hundvalp sjukt söt! jag bara log och slingrade mej brevid honom och la armen runt hnm och av han en puss. glömde helt bort att jag skulle till skolan...yeahright jag stannar hellre hemma med sthlms finest än att gå till skolan. så den dagen var bara gos och gull med simon raringen. <3
när han skulle hem vid tolv och jag tänkte att nu kanske det var dags att gå till skolan så innan vi skulle gå så kom det upp att man kanske ska bädad sängen innan ngn annan komme rhem och ser den omtumlade sängen så gick in och gjorde det. när jag skulle flytta på kudden så låg mitt schema där skulle precis ta bort det men så såg jag vad det stog på baksidan     Simon <3 bella  Älskar dig <3   sjukt söt, sjukt söt är min bara min pojkvän!


image16

chapter 27 love

en månad idag <3


image13

chapter 26 yeah

måndag igen och jag har kirrat ett musiknedladdningsprogram yeah! låter fett noobigt men jag har aldrig tagit mej an att skaffa ett.. yeah!
jag tror jag har laddat ner mer än 100 låtar på mer än en timme nu.. mest tiesto, axwell, sebastian ingrosso, laidback luke och steve angello .. lite fedde le grand också på det yeah!
ohh hela helgen var jag med underbaraste simon!
fredag chillerillade både han och jag i  min soffa framför tvn hela kvällen, as sega.
lördag åkte jag på clubfest och han iväg på bärskväll me grabbarna.
mm sbn sög, det fanns säkert en baslåda med i musiken men den hördes knappt,vi fick stå i kö utanför i en timme och en kvart (ISKALLT!), sen där inne fick vi stå i kö i 30 min för garderob, musiken suger...ingen bas.. inget bra drag.. inga dekorationer.. pinsamt.. sen när vi ska sticka vid halv 2 så får vi stå enu en gng i kö för garderob ( där natta fick stå ensam SORIIII!<3 ) i nästan 45 min.. det var sista besöket på stockholm by night iaf tack och hej!
efter festen så hämtade vi upp sötasimon vid gullmars så fick vi sjuts hem (tack amandas pappa!) sen drack vi te och myste och pratade lite om kvällen.
dagen efter vaknar vi upp och åker hem till simons mormor som fyllde 67 år! wow! det var jätte mysigt, han kusiner (tror jag att det var?!) var såå söta, små ungar som sprang runt, kröp under borden och kutade runt och busade, sjukt söta ungar!
efter det fick jag sjuts hem av simons familj och hela vägen hem satt jag och simon och kollade på min föredetta ipodvideo (jag har gett den till simon) på filmen austin powers, klockren film haha.
och imorgon ska jag få träffa min sötaste simon och vi ska fira en månad ^^  wow vad jag är kär i simon!

ciao

chapter 25 omg omg omg

jao snart ska jag klä på mej .. vafan ska jag ha på mej!? jaja jag ska endå inte ragga på ngn så .. men man vill endå fixa sej liksom..shiet
simon har dragit till sina grabbs de ska bärsa ikväll hos en polare och jag sticker iväg på clubfest :)
han och jag träffas senare ikväll eftersom jag blir hämtad av bil kl 2. och då åker vi igenom stan och där hämtar vi upp simon, han ska sova hos mej idag igen yeah! nu väntar jag bara på att amanda ska ringa .. !
ciao


chapter 24

                     omg it's friday!      :D


chapter 23

..Beröm mej mest när jag förtjänar det som minst för då behöver jag det som mest..

(Amanda Larsson tisdag morgon)

chapter 22 tjux

nu sitter jag här hemma gick ifrån skolan är as trött.. så trött så att jag inte ens orkar vänta på en sida i franskaboken.. blää
igår så  var jag med älsklingen hemma hos honom och gosade i några timmar såå mysigt!
ja det var ju tre veckor igår med den bästa hoppas på att det blir mångamånga mer!
simon är så mysig av sej så man blir alldeles varm i hela kroppen, jag skulle kunna bara ligga ner och vara med hnm hela dagen lång han är så underbar.
idag har jag gymnastik..kommer komma hem vid åtta säkert..ursh jag som är så sliten, och liten maha

ojoj i helgen blire clubfest tråkigt att det är just på största fjortistället, och är endå det minsta stället jag har dansat på iaf! det är ruskigt mkt fjortisar där, jag har inget emot fjortisar helt okej.
när jag går på clubfest dansar jag hela natten lång, istället som andra brudar, oftast killar! går dit för att få ett strul, omg desperat, och de flesta killar kan inte ens dansa? dom bara går fram till en tjej bakifrån och tar händerna på höfterna och sedan vänder dom oss om fort så att vi inte ska se hur dom ser ut och trycker in sin tunga i våra munnar och tror att vi ska hänga på?
okej.. om ngn kommer bakom mej och tar mej på höfterna brukar det alltid sluta med att jag tar bort dom och fortsätter dansa med mina polare som dessutom är mkt roligare, så jävla patetiskt tycker jag själv att smyga sej fram bakom en och "dansa" igentligen trycka sej emot våra rumpor, kanske inte alla andra tycker som jag men det här är min åsikt om hur killar raggar upp strul på dansgolvet, omg. killar skärp er!

jag bara tänkte på att
mkt är fjortis stämplat, jag har 96 yeans, dom är as snygga tycker jag, och alla med "hata 96" teamet på playahead.se .. men lyssna på det liksom? det är ett par jeans palla, som är dessutom snygga okejokej det är det nya scala,JL märket typ     whatever men hata ett par jeans är väl lite att ta i tycker jag..
och hur man sminkar sej spelar väl ingen roll eller? om man sminkar sej mkt eller lite det bestämmer man ju själv..visst kanske det ser överdrivet ut med mkt smink men man kanske är lite överdriven låt den vara det då jag förstår inte bara vad det är för fel på det..
som ni killar, ni får inte ha stone.island kläder om ni inte "står" för dom, för då får ni stryk eller så blir ni av med tröjan,kepsen det är också lite som fjortis grejjer.. (det är fett synd för att S.I är jävligt snyggt märke)
om du är kille och har en snygg uppdragen tröja(ända till halsen) och en as snygg burberry keps och kanske ett par fräscha fred perry skor vita ofc - det spelar ingen roll om du är emot att slåss eller shysst whatever du riskerar mkt att få pisk av större grabbar.
om du är tjej går runt med 96yeans och kanske en ksss tröja en friis väska och lite mkt smink med rufsigt hår  porrblondt ofc -  (de positiva med det här är ju att du inte riskerar att få stryk) men sneablickar och kanske en och en annan tråkig kommentar lite högt till dej om dej. vissa tjejer tar illa upp väldigt lätt ibland, kanke inte märks på utsidan just när smällen kommer men det svider kanske inuti, men vafan man vill ju inte ändras pga ngn annan åsikt, och det tycker jag inte heller man ska, om man bara har ngt dumt att säga eller göra så kan man ju lika gärna låta bli.. det leder inte till ngt posetivt oftast 

jaja ciao

chapter 21 love

tre veckor idag! <3

image12

chapter 20 bella says to simon

"men du är kille jag är tjej du är sexton jag är femton vi är tsm och sover med varandra, det är nästan sjävklart, dom hörde nog"

chapter 19 love

två veckor idag <3


image11

RSS 2.0