If you don't burn, you don't tan

You say it's over, I say over who?





Coca-cola Zero, Redbull, gymet, gymet, musik, gymet, hunden, gymet, gymet, kärlek, oh så mycket kärlek. Allt det där är mitt liv för tillfället, och jag älskar det mer än något annat just nu, om det finns något jag älskar mer är det Christoffer Fredricsson, jag har lyxen att få spendera min tid med honom blandat med allt annat som försigår på dagarna i mitt sköna och färgstarka liv. Are we really going lightspeed?



Jag pratar snabbt, tänker snabbt, äter snabbt, vill att mycket ska gå snabbt (inte allt såklart, blink) Tycker att många är lite för långsamma, men alla ska väl få ta sin tid att säga sitt, eller något sånt fint. Mycket kan man inte sätta en tid på, som en hjärtesorg, mycket kan man göra samtidigt, som att komma över något gammalt och samtidigt påbörja något nytt, where going lightspeed ahead. And I want nothing else darling. Fasiken att inte gymet var öppet dygnet runt, jag hade fasiken vart där 3ggr per dag om det gick.



A r r i v e d e r c i


I like my beats fast



DEV är ju galet awesome. Snygg, fräsch och gör skön musik. Skönt med lite nytt i listan.


Arrivederci


Not at all

Övningskörde i 2 tim med papi, so scary! Men det börjar arta sig, lite iallafall. Vill ha körkort till sommaren, när jag det kommer jag sova med det, gå och köpa alkohol bara för att få visa det, gå in och ut på krogar bara för att få visa det. HA okej kanske inte så mycket, men det är efterlängtat, som tusan.



Något som är mer efterlängtat är ju såklart älsklingen som tog en tripp hem till sig, tycker han ska komma hem nu och söndagsmysa med mig istället, much better. Och sommaren, sooooooooooooooommar, I WANT SUMMER. I WANT THE GYM.


Arrivederci

Euphoria

Helgen är inte slut än, det är söndag och solen skiner, gymet och övningskörning med papi väntar. I like!
Har sovit i mosters lägenhet i stan hela helgen, supermys med älsklingen, underbart. Jag har lärt mig att cykla! På motionscykeln på gymet, utan att få sådär extremt ont på rumpan, äntligen! Satt i 45 min igår, underbart att svettas ut all irritation, energi och frustation för att hälarna inte vill fungera som de ska. Men snart är lönen här och inlägg, nya gym-skor, inne-skor ska införskaffas, moster är snart hemma och hon ska "nåla mig" med sina akupunktursnålar som förhoppningsvis kan få bort smärtan i hälsenorna och hälarna, would be so awesome if it did.


Arrivederci

Färgstarkt i svart och vitt


Then sue me, bitch.

Avicii var ju brutalt! So awesome! Men jag måste vara ärlig och medge att Cazzette som var förband (och spelade kl 22 till 23, inte 01.00) Det gick lite snabbt för alkoholen dock hemma hos Miss ebba, så kommer inte ihåg bussvägen dit eller hur vi gick in, vaknar upp ur blackouten när jag blir eskorterad ut från basområdet och slingrar mig från väktarna och hamnar längst fram till staketet på första raden och rockar till Cazzette istället, it's was pretty incredible. Efter en timmes rockande börjar tjejen bredvid gnida sig lite för mycket mot mig så erbjuder min plats till någon annan och går kanske 5 meter och träffar hela gänget som tyvärr fått leta efter mig i onödig oro, när jag bara var längst fram och dansade rumpan av mig till Cazzette, så det kan gå, sorry guys, I love you!



Bröst, triccar, mage och cykeln. Jag har fortfarande ont i hälar och hälsenorna så blir inget springande eller trappmaskin-dödande, sadface. Jag hatar cykeln.. Min rumpa gör så ont att jag inte ens kan sitta ordentligt, varför kan man inte göra sköna sadlar? Eller varför kan inte bella sitta ordentligt på en cykel? Whatever.
Imorgon blir det jobb på förskolan, fika med Miss ebba och Miss rebecca, sen gymet (heart). I kind of love my life.


Arrivederci

Avicii tonight

AVICII ikväll och det kommer äga sönder hela helgen, yeah buddy! Vill höra, Blessed, Malo, Levels och Cazzettes (de spelar kl 01.00) version av Titanum som jag inte får nog av! Miss ebba, Natta, Emilio, Sean, Chris och jag är de jag kan komma på för tillfället som ska tagga till inför kvällens bravader. Det börjas hemma hos Miss ebba, blir förhoppningsvis Sushi och min nyskapta drink Beluci (molto bene), bubbel och redbull. Jag känner mig som en bortskämd brat, and i like it. No, I love it.


Det vart en underbar vecka med 1tim cardio varje dag, sen känner jag plötsligt på torsdagen inför de sista 200 utfallen att hälsenan och hälarna ger vika, jag har så ont att jag inte ens kan gå på promenad. Självklart ska det vara superfint väder ute idag, ofcourse. Jag tror smärtan beror på mina shoes, måste köpa bättre skor med mer dämp för hälen och stöd för hålfoten. Well it's money well spent yes, men inte money wanting to spent, ett par klackar som är snygga, och gör korta mig en miljard ggr snyggare kostar kanske hälften så mycket som skor för att skona mina fötter. Men jag spenderar säkert en miljard ggr mer timmar på gymet än i mina klackar så ja, det kanske är pengar som spenderas och investeras så sjukt mycket bättre än de här extra centimetrarna. Whatever, vill upp på bandet igen snart, that's all.
Arrivederci

RSS 2.0