Arg för ett litet plutt sms..

Sitter här med min mannagryns gröt (favorit!) och har precis häng och vikt och tvättat en hel del, jag har säkert tvättat minst 1 ton kläder den här veckan.. Vilken höstlov.


Yeye ska sluta deppa, idag rullar jag iväg till stan med Nathalie, Rasmus och Baby, vi ska hitta våra dräkter tills imorn kväll, vi ska! Det blir säkert några latte på det också, mumsi.


Igårkväll var jag så otroligt förbannad, jag tror jag aldrig vart så arg på hela året. Jag var tvungen att låsa in mig själv på mitt rum för att inte skrika eller slå mot någon, så farlig var jag (tyckte jag). Allt för att min pojkväns j*vla äck*l piiiiiiiiip (ursäkta språket) föredetta ska smsa "Jag saknar dig" sen försöka låtsas som att hon skickat fel, när hon igentligen bara försöker få uppmärksamhet. Om någon gör slut med dig så har de en bra anledning, det betyder också att du ska låta dem vara, (jag vet att det finns andra som är Bästisar med sina ex men ni behöver inte läsa) så f*ck the h*ll off.
Det märks att jag hade mens igår va? Ska göra lite te åt mig själv nu, ciao bellos.
 


Min mobil är inaktiv.. what the fuck that ever means

Jag vill inte leva som om jag vore sjuk, bara för att få dö frisk. Visa men samtidigt mycket sanna ord.


Har burit blytunga gipsskivor upp till mitt nya rum med min baby idag, i hopp om att pappa faktist ska spika upp dom på väggen så rummet blir klart, i år. Fast det blev inte så många gipsskivor som tänkt, Simon och jag hade ju bättre saker för oss som att gosa, äta tonfisk mackor och kolla på animerade filmen Gustav.


På lördag blir det Halloween kalejs med Baby och hans vän, vet precis vad jag ska klä ut mig till (behöver jag ens det?) fast är väldigt osäker på hur jag ska ha råd med allt. Visst pengar är bara en siffra, men visst kan pengar också få en att känna sig ganska förlamad också, du kan inte alltid göra allt du vill göra.. Yeye, ska väl hoppa isäng (ensam) nu och (känna mig ensam) sussa, goodie nighty bellos.


Lookie Lookie got a cookie cookie.

Vart ute och gått i en halvtimme, trimmat lite på kaggen här hemma och strechat så att mina leder är helt slappa, skhönt. Vart inte gymet idag med mami, hon orkade inte.. Men man får göra det bästa av det man har.

Imorn rullar jag in till stan och shoppar med min Baby, ska också överaska honom med hans otroligt (dyra) fina present som han igentligen skulle fått den 7 november, älskar att överaska honom! (gör inte det så ofta så) Plus att han har namnsdag imorn, yey.

Har fixat min grill idag med Eric, den sitter inte helt fast men det är nog bara för att jag har sånna dvärg tänder!

grrrrrill

Ser ni min coola tröja också? Hittade den på Divided, love it.

OJOJOJ

Här ser jag ut som en arg hund tycker jag. . vad säger ni?

blink blink

Blink blink* Goodie nighty bellos.

Tvätta, städa och fila naglarna..

Det är måndag och jag får sova hur mycket jag vill och bara ta det lugnt, wonderful.

Helgen har vart mys med Simon, kollade på en skräckis i Lördags men jag såg inte så mycket av den, jag blundade
 igenom hela filmen!
Såg bara det första och det sista 5 minutrarna av den. Men jag klarar inte av att titta på sånna filmer, mår bara illa för att jag är så lättskrämd. Fast när jag bli skrämd skriker jag inte högt, det känns mer som om jag blir paralyserad, det bara ilar i hela kroppen. Kalla kårar kallas väl det? Någon annan som känner likadant?


En liten fågel hade flugit in på våran övervåning i huset, det var ett jävla bök med att få ut den. Jag öppnade balkongsdörren och ett stort fönster så att den skulle få flyga ut, men istället så flög den in i ett annat rum bakom en parsienn.. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag ropade typ på den som om den vore en.. katt? Kom på sen att det kanske inte var så intelligent när fågeln säkert inte förstod alls vad jag sa eller varför jag viftade med mina stora armar. Gick ner och efter ett tag så hade den flugit ut av sig själv sen, great.


Har ingen aning om vad jag ska göra idag, jo jag ska göra sånnadär roliga saker som tvätta, städa och fila naglarna, here I come! Hoppas ni har en roligare måndag morgon än vad jag kommer att ha, ciao bellos.

Yoho friday night

Den mest uppskattade dagen under veckan, strålande fredag. Även om det faktist regnade imorse och att jag fick sitta brevid en hemskt andedräkt när jag åkte hemåt så skuttar det endå runt en massa endofiner (glad-hormon-cellen) i min kropp!

Ehm .........va?

Ska rulla vidare til Café 60's senare med några kisar från klassen, ska bara hitta något fint att ha på mig.. något förslag på vad man kan ha på sig en fredagskväll som denna på ett café hela natten?
Ska matas nu, ciao bellos.


I technically did not hit you, I simple just high-fived your face.



Absolut bästa musikvideon hitills, texten är bra den med. Hon har ju absolut snyggaste brudklänningen jag sett, plus att hon gör ju inte som andra i sina musikvideos, tar på sig själv och försöker se bitig ut.

Idag har jag en redovisning i engelskan, kan den inte helt men får väl improvisera så att det låter bra. Efter skolan så blir det gymet med Mami, skönt. Har fler läxor att göra så kanske gör dom ikväll, fårse..

Köpte en ring till Simon igår, den var jättefin verkligen. Som tur var så fick jag med honom till stan så han fick välja själv och kolla storlek på tummen, det slutgiltiga valet vart perfekt. Äntligen så hittade jag en tillslut, han får ringen den 7nde November ( det är då beställningen är klar ). Den 7nde är ju en fredag så kanske ska hitta på något med honom på någon fin resturang eller något sånt? Ska käka frulle nu, hoppas ni får en piggare morgon en vad jag fått. Ciao bellos.

Borstar tänderna

Ursh ska åka till Erikdalsbadet med klassen idag och ha idrott där.. suck* Man ser ju så otroligt sexig ut i bikini, OK inte för att jag ska ragga på någon men ihuvudtaget bara. Laddat ner alla ( nästan alla ) låtar med Kate Perry, hon är ju så orginal. Såg hennes Hot N Cold musikvideo igårkväll och mami sa att äntligen behöver man inte se en pinnsmal bitch på rutan, hon är hon och ingen annan hollywood wannabe. Kate Perry BIG yey! Måste sticka snart, ciao bellos.

Here in your arms baby

Tisdags morgon och solen skiner inte idag heller. Ska luncha med en klasskompis på ett riktigt matställe innan skolan, levt på mackor från il Piatto butiken nu i mer än 1 vecka.. Sen har jag planerat in till dagens slut att jag ska åka och leta efter en ring till min Baby. Han fick en på ettårsdagen men det var fel stolek så måste hitta en ny och det får bli idag!

Men imorn så ska jag rusa till Elgiganten det är säkert, då säljs Sex and the City the movie för bara 99 kr! Hoppas den finns kvar efter jag slutat, jag tvivlar på att den gör det men man kan ju alltid hoppas. Jag har ju redan sett filmen men kul att ha den bara. Ska fixa håret, eller försöka iallafall, ciao bellos.

Söndag, en vanlig seg söndag

Vaknade upp hos Simon imorse som jag gjort hela helgen, myspys! Men igår så trallade jag och Nathalie runt på stan och fikade på något soft ställe på Östermalm, mjuka soffor hade de iallafall! Åkte senare hem till min Baby och beställde hem pizza och gosade framför tvn hela kvällen.
Konstigt nog så kändes det som en vardag, alltså en vardag på ett lov. För när jag och Natta gick förbi äckel plattan så tänkte jag säga "Oj vad mycket folk det är här för att vara en Torsdags kväll" men hann stoppa mig själv innan jag sa det. Inte för att det var något intressant men det bara kändes så, på en lördags kväll och det tycker jag är lite sorligt. Bara lite.

Såg en hemsk video idag om päls, alltså hur det går till när de tillverkas. Jag grät som ett barn. Jag var inte ledsen, kände mest sympati för djuren och hat emot monsterna som kunde göra så emot dom.



Jag klarade inte av att se hela, jag mådde så otroligt illa. Jag rekomenderar inte att se den här filmen, men kanske för dig som faktist inte vet vad du köpt som mössa eller vantar. Jag har aldrig använt päls, kommer aldrig i helv*te köpa det heller. Vi behöver inte päls. Om ni säger att "Jo men dom på stenåldern gjorde ju faktist så" så ska jag berätta att de som levde under den tiden tog pälsen som värme så att de kunde överleva vintern, inte i onödan för att de tyckte att det var snyggt.
Så J-Lo som har en hel kappa av chicillor, Kate Moss med en kappa av säl bebisar, vad tänker ni med? Tänker ni alls?
Vissa kan tro att dessa djur är skräp, men vet ni vilket djur som faktist inte förtjänar att bo på jorden? Människan. Det är min åsikt iallafall.

Ska matas nu, ciao bellos.

Fredaaaaaaaaaaag!

Wonderful, skolan är slut för veckan och jag har precis fått min hemmagjorda latte.
Under dagen jag vart i skolan så mådde jag däremot väldigt dåligt, jag ville bara skrika för att jag mådde så dåligt. Igår efter jag gymat så skyndade jag mig hem till Steph, senare på kvällen när vi var på Blogg Awards kom jag på att jag inte ätit och smakade lite på nudlarna som bjöds. Men det var alldeles för starkt för min smak, så sprang runt på tom mage. Jag var däremot inte hungrig så det gjorde ju ingenting. Efter hela kalabaliken så kände jag inget behov av mat heller, men den smällen fick man ju ta dagen efter. Så från att jag åkte till skolan imosre till att jag kom hem vid 13.0 så har jag känt en stor sympati för de fattiga barnen i Darampur som får leva igenom detta lidande nästan varje dag, en tom mage är inte en glad mage.


Blogg Awards då
, javisst var det inte som en annan torsdags kväll men jag kan inte förstå hur folk kunde betala för att gå dit. De hade lite för mycket folk än vad det fick plats. Man fick stå i kö ganska länge men arsh det får man väl te. Men om ni var där så förstår ni nog också varför jag tycker att turister i Sverige har mer än rätt när de säger att Sveriges flickor är de vackraste, för damn alla såg ut som stjärnor.
Tack syster för att jag fick följa med, love.


Oj nu har jag druckit upp min latte för länge sen, yeye. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, någon som vill dela denna fredagskväll med moi? Ciao bellos.


Big, blond and beautiful.

Stressigt hela dagen idag, prov i grundläggande anatomi inom idrott, städa hela köket och göra en uppsats på tre sidor. Jag klarade av allt det där på en dag, jag hann t.o.m. se hela programmet av Grey's. Slutet var ju bäst, absolut bäst. Alla pussades för olika anledningar och Grey och Derek är tillsammans igen! Jag känner mig lika glad som om det har hänt mig precis, jag kommer sova gott inatt säger jag bara.

Imorn blir det skola, gym sen gala, vilken lyckansost jag är som är jag!


Jag är brilliant, fantastisk, strålande, och blond. Vad är du?

Har inte dragit ut tanden än.

Måste rulla till bussen om tre min. Så det blir kortfattat. Igårkväll var det kalas hos Simons mormor eftersom hon fyllde år, yey. Sen imorn blire enu mer kalas, gissa vem som ska till blogggalan på stureplan? BIGSMILE*
Ciao bellos.

Hardcore Vibes

Yes, snart en hel  måndag avklarad, isn't it lovely? Har druckit 3 koppar te och sneglat lite på läxan som ska vara klar vid midnatt. Om ett litet tag ska jag till gymet med mami, sen ska jag sälja min moppe! Min lilla fjuttiga legendariska moped, hoppas den blir nog lycklig i sitt nya hem med sin nya ägare.

Har fortfarande kvar min döda tand, är inte det lite äckligt? En död tand i munnen liksom, plus att den gör ont så jag vill ju ta bort den så fort som möjligt. Jag hoppas på att få bli nedsövd när de drar ut den, det blir första gången jag blir det! Undrar hur det känns, min mamma sa att det var jättekul. Så det kanske inte är så farligt endå?


PEFFIE!
En bild från Peffies födelsedag på födelsedagsbarnet.

Ska ringa mami nu, ciao bellos.

Sweet Sunday night

Ah, precis klar med min engelska läxa, wonderful. Min helg har vart gosigt chill med Simon, inte lyft ett finger för något och bara myst, yeah. Jaja ska duscha nu, är trött och måste gå upp äckligt tidigt imorn så goodie nighy. Ciao bellos.

Grinar av smärta.

Jag har så oooont, jag orkar inte mer jag drar ut tanden själv snart.. plus att det stramar i hela halsen och tungan när jag pratar och sväjler, ursh jag vill gråta för att det är så smärtsamt. Menmen, ska till apoteket nu och hämta ut medecin som dämpar smärtan, för att alvedon som jag tagit 2 av ( plus att de var receptskrivna, alltså starkare effekt ) i morse inte märks av för fem öre. Förtjänar jag det här? Har jag gjort något ont mot någon, jag vill inte ha ont.

 

Har kollat på Sex and the City precis, helt underbar film. Ska klä på mig nu och juste, it's friday. Ciao bellos.

 


Trött på tandvärk.

Är hemma hos sötnosen just nu, gnäller här för mig själv om hur synd det är om mig och min elaka tand. Plus att det är kallt här uppe i hans rum, jag fryser fast jag dricker varmt te? Jag har faktist börjat fått ont i halsen också, damn.
Jag fick en liten tursak idag endå! När jag åkte emot Tyresö C idag så skulle jag få vänta ett tag på bussen, men den jag åkte på först var så snabb så jag hann med en tidigare! Yey, komigen det var väl endå lite tur? 10 min tidigare till baby, lucky.

Imorn är det fredag, hallelujah moment, då har jag bara en läxa att göra, sen är det helg, B E A U T I F U L.

btw, jag är med i en tävling där du kan vinna en helt egen fotografering där DU är modellen, länken nedan.
http://alexofjuly.blogg.se/2008/october/taaaavvvllliiiiiiinnnnggggggg-kor-bara-ko.html
( på den här datorn gick det inte att fixa länk så kopiera texten och lägg upp den i internet fältet )


Ciao bellos.

TERRIBLE UGLY THURSDAY!

Var hos tandläkaren imorse och tog reda på vad det var för fel på mina tänder, jag har ju haft ont i hela högersida, både tänder och tankött, i några dagar nu. De slipade och borrade, tills jag skrek till för fyll hals och började självklart.. grina. Det är något med tandläkaren och just gråta, visst gör det skitont och så men jag blir ju inte ledsen, jag tror det är mer att jag är så himla rädd att något ska gå fel när de har alla slangar, borrar och högljudda saker i munnen på mig. Men iaf, jag fick 2 val. Att göra en rotfyllning eller slita bort tanden, ( gör inte båda sådär jätteont? ) de rekommenderade att dra ut den men damn det kommer göra ont. Som tur är det en tand längst bak så det syns inte om jag drar bort den, men det kommer nog kännas ganska konstigt. Men min mami sa att jag kunde vara ner( d? )sövd under tiden, hell yeah,  jag skulle inte kunna vara vaken när jag hör hur dom tar i för att få ut den envisa tandj*veln.

Stannade hemma eftersom det var lite synd om mig, jag skulle säkert börja grina i skolan också eftersom jag faktist inte vill dra ut en tand, det låter ju jätteläskigt!

Jag har verkligen en dålig dag idag, imorse när jag skulle packa mina böcker i väskan så var den och böckerna insmetade i bananen som jag glömt kvar där sen igår! Sen kommer man till tandläkaren, får gråtfärdig smärta och 2 skrämmade val. Efter det så ringer jag Simon och söker lite tröst eftersom jag är helt bedövad i käften och precis grinat av smärta, så säger han bara att han inte vet något om att vi kan vara, bara det att han under kvällen ska på sin innebandy, som tar 3 tim.. Plus att det inte blir någon träning med mami idag för att hon ska på bajs öppethus i mina småsyskons skola! Finns det ingenting som kan muntra upp mig lite? Ciao bellos.



Vi skapar en hiphopförening för kvinnoförnedring.

Den här slags videon kan få mig att hata, riktigt hata, rap / hiphop. Som jag kanske inte nämt tidigare så har faktist jag tyckt om rapparen Nelly väldigt mycket, jag tycker att han är coolaste Amerikanske hiphoparn. Men så får man se det här, jag vet inte vad ni tycker men skulle jättegärna vilja.

Look at my headline, vad tycker ni?

Är det här hett? Eller blir ni lika chokerade som jag på hur rap kan vara så smutisigt?



Svara gärna på frågan, jag undrar verkligen om jag har fel för att tycka såhär. Ciao bellos.

Jag är så gangster.

Har vart en tokigt skön dag denna onsdag, skolan var sådär, hade mest en mycket besvärlig tandvärk som sen gick över när jag fick en alvedon av Eric, yey. Visst var skolan kul, men efteråt var väl skönast. Tralla runt med Eric på stan och fikelika, senare kom Dennis och hängde på. Men endå till huvudämnet, varför jag är gangster. Gissa vad jag har köpt? Av alla saker som jag köpt så är det här så himla gangster som det kan bli, jag har skaffat mig en grill/ grills/ grillz ( hur säger man nurå Dennis? ) Är inte det bara så gansgter? För er som inte vet vad grill / grills / grillz är, det är en slags "tandställning" fast den glittrar och kan finnas i olika färger.

Jag vet att det är kass kvalité på bilden, men jag har på något vis tappat bort min digitalkamera så det blev mobilen..


Ciao bellos.

Puuuuuuuuuuuuust*

Skola idag, matematik och biologi ( favorit ämnena, seriöst )  Sen vart det gymet med mami, det var helt underbart! Så himla kul, blir så pigg av det, känner mig så ren och frisk, yey. Påtal om det, min pojkvän är väldigt mycket för träning, yadayada, han "deffar" och har sig med proteinpulver, hela baletten! Vilket är jättenyttigt och bra, inget negativt alls faktist, men jag själv har bestämt mig själv för att inte banta bara för att jag tränar. Nej, jag tänker äta det jag vill och träna bra. OK nu är det ju så att jag äter faktist inte pizza heller inte på snabbmatsresturanger som McDonalds och Burger King, häller aldrig i mig läsk eller godis på en vardag.. Mina dagar då jag unnar mig saker är på helgerna, det tycker jag räcker. För att så tänd är jag seriöst inte på godis eller läsk. Jag orkar inte gå ut med kompisar och säga, ne jag får inte äta det där eller bara ihuvudtaget förbjuda mig själv från att äta saker jag tycker om som.. mat. Är det någon annan som gör som jag eller bantar du när du tränar?

Imorn ska jag fika med Wiggedi Eric och windowshoppa lite, han behöver tala ut om saker och ting. & självklart finns jag här med öppna armar som den syster han igentligen skull fått, eller nått sånt. Nu ska jag kolla på det där nya programmet med en äcklig unge som skriker åt sin mamma hela tiden, ciao bellos!

And we drop bombs like we are in the middle east.

Påklädd och klar för att sticka iväg. Ska först åka och lämna träningsväskan i simhallen så jag slipper springa runt med den hela dagen, ska träna senare ikväll med mami som vi gjorde igår. Det var jättekul! Man får värsta kicken, jag tänker verkligen fortsätta med det.

Jaha en tisdag, hoppas skoldagen går fort för jag vill till gymet! Ciao bellos.

Min lillasyster..

Min lillasyster Patricia har valt att skaffa sig en blogg, hennes stavning är helt och hållet out of control och ja det hon säger, doesn't make any sense at all. Men det här är ju blogg världen, du kan skriva vad du vill, spelar ingen roll om det är hur tråkigt som helst, it's all about to be seen, everybody wants to be famous.

Hon är den lilla saken som alltid smygen fram när kameran kommer upp med i bakrunden..

Här ser ni tydligt att hon har hoppat in i baksätet bara för att få åka bil med mig..

Här försöker hon också komma med på foto med moi..

Här har Patricia t.ex smugit in i min ryggsäck när jag var och campade med min klass..

OBS, hennes blogg finns bland min länkar. Have a great afternoon, ciao bellos.

Kanelbullens dag

Kom precis ut ur duschen, har myst i jacuzzin med Simon precis, mmm..

Lördag, wonderful, enu en dag då man får sova ut! Har bakat massor med bullar idag med mami och baby, dom vart nog som största bullarna ALIVE! Vi gjorde en deg som skulle bli till 90 st, vi fick 38 fluffiga bullar, crazy aight?

Jag har seriöst nästan lyssnat sönder låten Whatever you like med T.I, någon annan? ( johanna? )

Det var min lördag i ett nötskal, någon annan som vill dela sin lördag med moi? Ciao bellos.


sweet
Jag vill tillbaks till värmen, Sveriges höst suger..


Long as you got me you won't need nobody

När jag vaknade imorse så vaknade jag på det bästa sättet, med Simon brevid moi, love it! Tänk om jag skulle kunna vakna så varje morgon.. *drömmer sig bort*

Ikväll så ska jag rulla hem till en gammal klasskompis Emil, undrar vad som försigår där ikväll? Ska dit senare med Josefin Sweet. Nehe så vart det inte, kommer nog spendera min fredagskväll här hemma alldeles ensam.. snyft? Ciao bellos.

"Stacks on deck
Patron on ice
We can pop bottles all night
And baby you can have whatever you like
I said, You can have whatever you like"


Jag skulle vilja leva i djungeln.. bara chilla

Och så var det Torsdags morgon igen.. Känner mig som en sengångare den här morgonen. Vi hade idrott utomhus igår när det regnade, det slutade faktist regna en stund men det var när vi slutade lektionen också. Det forsade ner verkligen, galet vad blöta alla var. Det var nästan som en film, fast vi hade lekar istället för rugby..
Hehe så när jag åkte hem igår, så hade jag ingen jacka på mig. Den var lika blöt som om jag stoppat den under vatten så hade bara frusit mer om jag suttit på mig den.

Vad hände mer igår? Jo juste, haha, Stephanie fyllde år! Hon fick en jättefin ring och ett armband av mig, självklart en choklad också. Det var jag, Hebbe, Mathi och Peff, chillerill. Det blev en riktigt rolig kväll med tårta och hela köret. Smile*

Idag slutar jag 12.0 så ska träna efteråt, efter det så blir det fika med Johaannaaa ( hon finns länkad bland mina läkar ) och senare så blir det hemgång, till Simon! Myspys hela dagen, yey.

Nej jag ska dricka upp mitt te, som jag knappt börjat på, har lite ont i halsen så det blir nog bra om jag dricker upp hela koppen idag. Ska sen kolla vad jag fått för kläder ifrån H&M ( kommer inte ihåg vad mamma beställt! ) Men hoppas ni har en piggare morgon än vad jag har, CIAO BELLOS.


RSS 2.0