You're so beautiful, so damn beutiful

Nu var det ett tag sen jag skrev hehe, men jag har inte så mycket att säga, inte några nya bilder att visa heller. Just nu äter jag frukost och ska snart träna här hemma med någon typisk amerikansk body-pump video, roligt men väldigt amerikansk.


Älskar Parker på den här bilden, gorgeous!

Eric (barndomskompis) har lämnat Stockholm, men inte för gott han ska nog komma tillbaks till helgen.. hoppas jag. Han fick flytta till pissiga Norrland och röka svamp, eller nått.


Köpt en pytteliten mp3 som bara lyser rött och inte fungerar ihuvudtaget, kul att slänga ut 300 spänn i sjön. Eller så är det bara jag som inte vet hur man sätter igång den.


Jag har snart väntat 5 veckor på att min systemkamera ska komma hem, den är på lagning. Den har t.o.m. vart i Tyskland.. don't ask me why. Men nu får den ta och komma hem så att jag kan fota! Jaja, ska äta klart sen ska jag skutta runt framför tvn och vara duktig. Ha en bra dag sweets!

Ta det piano

Så var det måndag igen, skönt att gå en skoldag utan magont. Kände i fredags att jag var tvungen att gå hem för att jag hade så ont  magen av stress och osäkerhet, det är lite spänt efterom jag är ny och känner mig lite efter. Men just idag så kändes det jätteskönt i klassen, jag var så glad hela dagen ut liksom, yes.



Gav gärnet på gymet idag, kändes skönt att komma tillbaka till rutiner och glada miner. Så har precis fräschat upp mig och tryckt i mig hallon med vaniljyoghurt och lite mörkt bröd, mumsi!


En ny favorit latte, jag rekomenderar starkt denna goding, Latte med vanlij och grädde, på det lite kanel. SO DAMN DELICIOUS, det var en trevlig kille ifrån min nya klass som visade mig den utsökta drycken. (Skriver faktist "trevlig kille" eftersom jag ärligt inte kommer ihåg namnet på honom, men han ska inte känna sig ledsen! Jag är ju så dålig på namn..)


Men nu ska jag ta och kila, hoppas ni har haft en bra dag? Tjenixen på er godisar!

Everybody is working for the weekend

Oooh nu vill jag bara spola tillbaks till igårkväll när jag och min sötnos Simon gick och la oss i min säng och bara myste, det är så tråkigt att det bara är Torsdag idag så att man inte kan ligga kvar i sängen hela dagen.. Nej nu får det ta och bli helg!


Nu har jag gått i min nya klass i 3 dagar, känner dom precis lika mycket som första gången jag såg dom. Ne nu överdriver jag, alla är jättegoa jag har bara inte börjat bli mig själv riktigt än. Det känns inte riktigt som att det är "på riktigt", att jag lämnat sötnosarna från Västra än. Men det är väl bara mänskligt? Eller är jag bara onödigt naiv som vanligt.


EHM JA
Snygga ögonbryn på den här bilden, verkligen..

Ska klä på mig nu och fräscha till mig lite, hoppas ni får en bra dag godisar!

Cirkus

Ni vet säkert en massor om Gratismakeup sidan, men jag måste erkänna att jag betydligt mycket mer intresserad av kläder. Jag är helt såld på kläder, så fort  jag har pengar så spenderar jag dom så fort jag hittat någon fin klänning eller kjol. Jag älskar också att kombinera dom, det är helt underbart. Så ni som känner som jag bli medlem på den här underbara sidan!


Jag älskar boleros så otroligt snyggt till allt, vad är erat favoritplagg?


Var på den nya skolan idag, jag kunde fått en bättre start det vet jag. Men jag var verken pratglad eller kände mig så värst fin just idag så märkte att jag var otroligt tråkig. Jag hade dessutom en mycket besvärlig bad-hairday också. Hoppas det blir en gladare morgondag hörni.



Jag fick mina skor som jag beställde från Halens idag, fräcka och sky höga. Bilder på dom kommer senare! Vet ni vad jag ska göra i mitt nya rum som håller på att målas just nu, jag ska nog sätta upp hyllor för mina bebisar (skor) som jag har. OK det är väl inte så överdrivet många, men my-shoe-family ska nog få tillökning till sommaren kan jag lova. Fick också med en sommarklänning och ett par lila mjukisar, toksöta. 


Men ska nog fixa naglarna lite nu, godkväll godisar!

Hot n' Cold

Jo vad kan man säga om den här helgen, väldigt mycket kan sägas men inte mycket alls som kommer att nämnas. I fredags så fick jag besök av några gamla vänner, vi snackade skit och sökte på Markoolios musikvideos.. Jag ljuger faktist inte när jag säger att jag hade himlans trevligt när vi alla var samlade och lyssnade på musik ifrån när man gick i 2:an.


Lördagen spenderade jag hos Patrik, party på inte så hög nivå men där med också väldigt trevligt. Det var roligt att 2 av mina klasskompisar (som jag nu lämnar) Issa och Elin kunde komma, tråkigt att lämna er sötnosar!

rosa is the shit

Jag gick aldrig på den Kick-off som skulle pågå idag vid 14.0, jag hittade inte dit.. Pinsamt och dumt men sant. Men imorn blir det annan anda! Då blir det första dagen för mig i Jensen Södra, just nu känner jag mig inte så nervös, men det blir nog stor ändring på det tills imorn kan jag lova. Men jag vill få lite skönhetssömn nu så goodie nighty godisar!

Hello Goodbye

JAAAAAAAAAAAA! Jag fick jobbet i Syndbyberg! Helt otroligt, på intervjun så skrattade jag mest och det kändes lite oseriöst, trottsallt så var det min första jobbintervjuv. Skönt att starta året med ett extra pengaskott! Min kärlek till pengar är oändlig. PLUS att det snöar, är inte det härligt? Tråkigt att de kom lite sent men klaga är väl det sista man ska göra.


Imorn börjar skolan igen, OK jag börjar 9.40 slutar 13.40 och har 2 timmars rast däremellan.. så inga sura miner här nej. Ska bli skönt att få rutiner igen och börja träna, äta nyttigt, vakna tidigt, kanske lägga undan alla hundratals pepparkakor som ligger gömda i hela huset. Gömda kanske är fel ord, de hänger ju överallt.


Snart lämnar jag Jensen Västra gymnasium för gott! Nästa vecka flyttar jag till Södra, hoppas människorna inte bits där. Jag är lite skakis på hur de tar emot mig, om någon börjar prata med en, hur lärarna är.. Jaa det är många frågor som poppar upp lite då och då på hur det kommer att vara i den nya skolan. Oj, nu börjar det bli sent jag måste ju få min skönhetssömn för sjutton gubbar! Goodie nighty sweets.

The NewYear nightdress

jahapp

jahaaa

mjo

Inte världens finaste bilder men de var väl de få som vart tagna under nyårsnatten. Jag har 2 stycken nyårslöften det här nyåret, det är bara en tidsfråga innan jag bryter dom haha.

Nyårslöfte numero uno Jag ska inte köpa något plagg alls som jag tvekar på, en sekunds tvekning och det blir inte den tröjan eller klänningen. (Så att jag älskar alla mina kläder)
Nyårslöfte numero dos Jag ska följa min lilla mini diet så nogrannt som helst, det enda godiset för mig 09 blir 70%s choklad, glass.. hitills så är de bara de 2 iallafall (fast den mini-dieten början när skolan börjar..)


Yeye, jag vill dansa ikväll, men antar att det inte blir något som vanligt. Finns det seriöst inga fester som man kan party-dansa på längre? Ska pysa, bye sweets!

RSS 2.0