fick aldrig se In Flames..

Paddlingen var stört skön, solen sken hela tiden, poker med kottar och brasa med marshmellows maha! Jag plumsade  inte en enda gång, men Johan och Anton slapp inte undan. Yey.

Igår skulle man ju på Grönalund för att se In Flames. Johanna och jag åker in till stan, först till båten för att åka över med den, men det var 2 tim kö där så vi åkte till centralen istället eftersom vi kunde ta bussen därifrån. Vi kommer på bussen med 50 andra svettiga fans, yes äntligen framme vid ingången till Grönan. MEN ICKE, där står det runt ett hundratal pers i en kö som är ca 4 tim lång, den slutade vid skansen. No way att jag köar i 4 tim för att se In Flames i några min, big nono. Istället vart det stan hela kvällen med Johanna, myspys.

Fin min..
image137

Ser bara halva ansiktet, men det är sött endå!
image138
http://johannavarnamnet.blogg.se/

Ska träffa Johanna idag igen, yey! Ciao bellos.

In flames på torsdag!

Marshmellows? Mhm. Sovsäck? Check. Te? Japp. Myskläder? Yes. Ska paddla imorn med några från klassen, Jossan är min paddle partner! Eftersom jag aldrig paddlat förut så hoppas jag att det är lätt, för jag vill inte bada.

Idag luktade det sommar, det var ganska kyligt men det luktade verkligen grönt gräs, varm asfalt, blommor och blå himmel, wonderful.

Vaknade upp i Simons säng imorse, fast han var inte där! Han och famlijen hade redan åkt iväg och jag började 1230, det kändes ju lite.. different? Jag kommer ihåg när sötnosen skulle åka till jobbet, att jag ville bara hålla om honom så han inte kunde åka iväg och istället bara mysa med mig. Men ne, var nog för trött för att ha ork att reagera så tidigt på morgonen, så han fick mer ett par sega mummel och pip. 

Sover borta imorn till onsdag, hoppas ingen skogsmulle kommer och tar mig. Ciao bellos.  

image135


Uppklädd, till vad?

Det är lördagkväll och jag bloggar? No-lifer är ordet.

Ja och Schalgerfestivalen blev ju som den blev, tävlingen handlar inte längre om musik det handlar om att allas grannar ska vinna. Fast granngrejjen tror jag inte Norge fattade så snabbt eftersom vi bara fick en 7:a av dom, de gav istället Ryssland och Grekland alldeles för höga poäng, hm tofflor? Därför tycker jag vi borde döpa om festivalen till Eurovision Neighbour contest och tar bort song, eftersom vi inte längre bryr oss om bidragen. ( Det visade vi upp genom våran vinnare Ryssland.. ) Det som toppade det tråkiga tre timmars programmet var ju Björnis eller hur?

I fredags var jag ju på klassresan, och jag kan faktist säga att jag hade kul. Lunchen var fantastisk, bion var grym och sen var det stan, sol och fika. Fetnajs. Var och letade efter en skolavslutningsklänning med Amanda men vi kunde inte hitta en enda som sa klick. Var på middag senare med söta Simon och hans familj och mös.

Btw så bokade jag in limousinen jag och 11 andra stycken i klassen ska åka i på skolavslutningen till balen, yey!

image132

Ciao bellos.


sovmorgon, endå går man upp 2 tim och 45 min före?

Kvart över nio ska jag stå vid bussen så det är ett litet tag kvar tills jag kan gå så hinner med ett inlägg moaha. Ska till stan med Strandskolans nior, vi ska äta lunch sen blir det bio. Det är våra klassresa..vilken resa, verkligen. Var i Farsta Centrum i tre timmar igår med Amanda Larsson btw. Köpte ett par jeans, dom går över knäna och är jätte bekväma! (rimmar?) Från bikbok för bara 249 spänn, sen en vit kjol från (host GT host) som var toksöt, den är inte lika söt idag så ska inte ha på mig den just nu.

Ska försöka hitta balskor och handskar idag också, är det någon som köpt det redan, VART?

Har inga planer för ikväll, hoppas på att få träffa min sötnos, det var hela fem dagar sen jag var med honom!  Stephanie skulle ju ringa också, yey! Ciao bellos.

Klänningar klänningar, löve it.

Hoho har hittat klänningen jag ska ha på min födelsedag som är om 24 dagar, WOHO det var kärlek vid första ögonkastet!

image131
What do you think? En kort blond tös i den här toksöta klänningen är väl inte helt fel?


Är med i en ytterligare tävling, maha. En toksöt klänning i storlek 36, prefecion för sommaren tjejer jag lovar.
Här kan du också vara med i tävlingen, den slutar nu på söndag så skynda bruds!http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

image130

Wish me luck? Skulle underlätta. Ciao bellos.

Here comes the big guns

Mmmums, har precis hällt i mig en hemmagjord latte med krossadchoklad över skummet ( TJOCKIS ) Pratade idag i skolan om klädaffären Gina Tricot, hur bra dom säljer. Visst går de bra för dom nu men jag vet inte om det bara är jag som märker att alla tjejer har kläder därifrån? OK billigt, snyggt och stil, men ( det är inte rumba, vill jag skriva ) det är ganska tråkigt tycker jag när alla går runt med samma kläder, när alla skriver i bloggarna om vad de har på sig istället för att skriva på varje plagg, varför inte skriva ALLT ÄR FRÅN GINA. Nej nu är jag lite överdriven, men är det ingen som känner igen sig i det jag skriver eller är jag helt ute och cyklar?

Lyssnar på Amy Diamond, hon är ju grym. Hennes röst är ju sjukt powerful, bättre än Fergie skulle jag kunna säga lätt. Hon är ju född det grymma året 1992 ( vem är född då också hoho? )

Köpt en ny klocka btw, vad tycker ni? En B bild men jag är ingen fotograf.
image129

Ciao bellos

pömsig bellus

Jag tycker det är irriterande att jag går hem från skolan för att jag mår illa, jag mår ju inte bättre om jag mår illa hemma eller hur? OK hemma behöver jag inte oroa mig för att kräkas någonstans det är ju en liten bekvämhet, men det jobbiga med illamående är att det finns inga mediciner. Alvedon hjälper ej, Ipren nope, Treo nej eller någon annan medicin, argh. Någon som vet något som hjälper emot illamående/ilande känsla?

Det är tisdag, vilket betyder att det är onsdag imorn och det betyder? Ingenting, onsdagar är värdelösa bortsett från att det är Grey's Anatomy som är lite mer uppskattande än de andra sjukhus serierna som City akuten eller det där andra programmet ( som jag inte kan komma på namnet på för tillfället. OBS inte scurbs. )

Jag är trött, ska sussa snart, Kissie är etta på aktiva listan blogg.se.. euw. Hoppas ingen tar illa upp men det är min åsikt. Ciao bellos.

Min klocka är lite för stor för min handled

Den här helgen har vart underlilg, i fredags var det bara chill med Amanda i några timmar, lallade runt i centrum och köpte grejjer. Tyresö centrum är ett mycket litet centrum men jag och Amanda bevisade att det spelade ingen roll hur litet det är, man kan vara där inne och göra/hitta/prova/köpa prylar på en mycket lång tid endå. På lördagen köpte jag en klocka, ( den är galet fin! ) Senare på kvällen träffade jag Simon och var på middag hos hans homie. Jo och den kvällen blev ju som det blev, oplanerad och helt upp-och-ner vänd. 

Har badat med Simon och glott tv heeela dagen, men vad gör man på en söndag. (Jo skäms över dagen innan) Nej ska hoppa ner i sängen med my sweet löve nu och sussa, är supertrött. Gonatt bellos.

Prata inte med någon annan om du pratar i telen.

Har slutat skolan, för en timme sen. Har skruat och dammsugit alla stengolv vi har i huset, vilket betyder ca 40% av ytan, mindre kanske. Alla rum förutom tvättstugan och badrumet är i trä. Ursh i skolan idag skulle alla beställa skoltröjjor, fan ska man ha det för? Nej jag vill inte ha en tröja eller nått där det står vart jag gått i grundskolan, för 400 spänn, forget about it. Jag kan göra något annat för dom där pengarna, plus att jag är inte så jävla stolt över min skola så att jag vill ha det på ett plagg.. BIG NONO.

Jag vill ut, jag vill träffa folk ikväll. Jag vill klä upp mig och ha kul. Hmm, vart kan man hitta det någonstans tro? .. Ska kolla runt lite, men nu måste jag hasa i mig en kopp te, är jätte hungrig, sen blire mer städa. Hoppas någon annan har roligre än mig idag iaf. 

Vad tycker ni om min headline? Ciao bellos.

HJÄLP MIG, JAG ÄR PÅ BOTTEN AV BOTTEN.

Den här dagen har väl vart likadan som de andra dagarna som gått den här veckan, en tråkig grå förkyld rutten dag. Högpunkterna är väl när Simon ringer, att jag får träffa några polare och musiken.. inget annat har vart kul den här veckan, UHU! Hoppas fredagen blir rolig, det enda som är planerat är att jag ska köpa en ny mascara eftersom den som jag har hemma nu är slut. Det ska vara Loreal Telescopic, den får fram mest av ögonfransarna tycker jag, plus att det smular inte när man har den på.

Lyssnar nu på Cascada med Reason, skön låt. Det som skiljer den här dagen från andra är att jag inte laddat ner någon ny låt och att jag inte har druckit mer än två koppar te (?!), hehe wow.

Vad ska ni hitta på för bus i helgen gangsters? Ciao bellos.

Låten brats

Den sötaste som finns, min Simon, ringer upp för att säga att han ska ringa upp, det är ju inte första gången han gör så. Haha han är så söt.

Här är en låt som borde få pris för världens finaste låt, eller vad tycker ni?


Bara bilder, ingen musikvideo som vanligt för koden finns inte för hela musikvideon, men lyssnar bara och njut!

Ikväll är det Grey's Anatomi!

Te är goooooooooott, mumsi. FIck sluta tio över två idag så det är väl det som har vart höjdpunkten idag, hade prov på franskan och damn vad jag sög. Hehe jag skyller allt på att min lärare har vart dåliga, har bytt fem gånger på fyra år så jag kan väl säga att det har vart lite rörigt. Vädret är ju fett B idag, grått och blött, OK det är ju kul för växterna och så men det är ju alldeles för kallt för att ens gå hem från skolan kände jag.

Bakade aldrig bröd igår, mami skulle hjälpa mig med en sak men hon var tröttis så ska fixa det idag istället. Om en månad precis så fyller jag år! Tjockt, ska bara önska mig pengar i år eftersom nästan alla min släkt aldrig vart så bra på att lista ut vad jag vill ha, är jag ensam om det eller?

Lyssnar på Akon med 50 cent som ger låten I still kill. Lite för mycket "gangster" för mig, men den duger. Ciao bellos.


te är gott, forest fruit är godaste smaken, *intresseklubben

Oh, vaknade imorse innan klockan ringt och tänkte *Yes nu är klockan säkert fyra på morgonen och jag har två timmar kvar i sängen mmmmmmmmm..* så plötsligt RIIIIIIIIIIING!!! Jag vaknade typ någon sekund innan sex och det var dags för prommis, argh så det kan gå ibland.

Har bara vart i skolan idag och halvsovit, eftersom jag bakade bröd igår så gick jag till sängs runt tolv så det blev 6 timmars sömn. Juste, jag fick slänga det där goda brödet som jag suktat efter i typ tre timmar, köpt grejjer och bakat ordentligt  ( antagligen inte ordentligt nog ) så jäser inte brödet alls det var bara deg av allt, typiskt! Så fick slänga det idag när jag kom hem.. snyft. Ska göra ett nytt försök idag, hoppas det går betydligt mycket bättre då. Wish me luck!

Lyssnar på Baby Love som sjungs av Nicole Scherzinger, oh vad kär man blir av den låten!


måndag igen

Vart på prommis idag yey, är fortfarande förkyld men saknade att gå ut så gjorde det en snabbis. Jag mår illa som tusan, kolla jag gillar ägg ganska mycket men nu när jag skulle äta det så gick det bara inte. Jag tittade på ägget och jag ilade av illamående, men varför då för, ursh jag hatar att må såhär. Ska dricka lite te så kommer jag nog må bättre sen, ciao bellos!


Ut i solen alla stekare!

Försökte logga in igår på blogg.se men de ville väl inte att jag skulle skriva då..

Ja igår var jag ensam hemma på kvällen och tråkade gärnet, nästan lika mycket som jag tråkar just nu. Fast i fredags var jag med både Nathalie och sov hos Simon! Haha, en oförberedd fredagskväll visade sig att den vart ganska skön endå, yey. Men idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, sola? .. inte kul ensam. Aja får försöka göra det bästa av det, ciao bellos!


En rad från Afasi & Filthys låt Eller hur.
Om du vore jag skulle du vara bra, men om jag vore ni skulle jag vara skit.


en oförberedd fredagskväll, någon annan?

Shit vad mätt man är, precis tryckt i mig kyckling och potatissallad man, mumsi.

Har vart och kollat på när lilla Lisa sjungt i kören, det enda som var irriterande var de två schvettiga, tjocka, bajsluktande gubbarna som skulle ha sina sångpapper på min rygg och flåsa ut deras bläiga andedräckt. Jag förstår inte, det är en barnkör? Jag kom dit för att få höra massa barn sjunga, för det tycker jag är jättefint. Men gubbar, som inte ens kan hålla en ton, sjunger falskt, sjunger fel, ton döva helt enkelt. Varför skulle dom sjunga, dom förstörde hela grejjen. Blä på gubbar som luktar äckligt och överöstar små söta barn med deras falska toner.

Hehe skrev innan att jag skulle försöka snacka me Natta, men har inte snackat med henne än så tror att hon är pretty busy nu liksom, fredagkväll hallå? Ska kanske träffa sötisen, vet inte. Får se vart vinden tar mig, eller nått, hoppas nu har roligare än mig iaf. Ciao bellos.

image128
Patricia och jag i bilen idag


hej solen!

Hojojoj, det är fredag, solen skiner, jag slutade tio idag, fetnajs! Sov hos sötisen inatt och mötte Sean på bussen som han hade sussat hos sin flickvän, maha. Hoppas på att få träffa Nathalie idag, men har inte sagt nått till henne än så tror inte att det blir av, men man kan ju alltid hoppas! Oh nu ska jag gå och sno en pannkaka från kylen ( tjockis bellan ), vi hörs bellos! 




jag är glad

Just nu lyssnar jag på sånnadär glada, söta, fina, underbara låtar som får en att minnas sånnadär toksöta stunder. Tänkte precis på t.ex när jag såg Simon för första gången, wow, blev knäsvag! Jag blir precis lika glad när jag träffar honom nu och det pirrar sådär när man ser honom. Jag har låtar från i sommras som får mig att tänka på vilka underbara vänner jag haft, fetnajs. Damnit, i'm pleased and happy.



snaaaaaaaaaark

NP idag gick sådär, var det någon som fattade det där med  x + 5 = s ?! Jag hajjade inte den iaf.. Slutade tidigt idag eftersom jag hade balmöte, yey. Just nu dricker jag mitt te ( as usual ) och ska försöka få tag i hur plastikoperationer fungerar, har en redovisning i NO imorn, och börjar nu, smartass.

Hur gick det på NP för er då? Ciao bellos.


np imorn

Jag borde plugga, men jag orkar inte.. Har istället städat och ätit en bit glass ( städa som är mycket roligare än att plugga, NOT! ) Lyssnar på Rihanna med Good Girl Gone Bad, den är skön den låten. Får mig att tänka tillbaks till en väldigt lång tid tillbaka, got a little bad back then, men det var verkligen jätte länge sen! Alldeles för länge sen för att prata om det. Ska hämta mitt te nu, skriver säkert något senare, by bellos.

atjoooooo!

Vart ingen prommis idag eftersom en förkylning har kommit och hälsat på ovälkommet. Ursh, att ha en förkylning betyder att du kan gå till skolan och plugga, kanske inte lika effektivt eller snabbt men du kan. Men du kan INTE träna, inte det minsta, OK visst kan du det men då blir du bara mer sjuk och sen när du tycker du är för sjuk för att träna slutar du. Min kropp fungerar så att om jag tränar i en timme med en förkylning, får jag ont i halsen och hostar i två veckor istället. Så jag får nu inte springa, ut och gå, simma eller något av det där man verkligen vill jobba på... Skit!

Ska till skolan snart, ciao bellos.

jump style

Söndag den dagen då man alltid säger, Helvete vad helgen gått fort. Ja och det har det faktist, fast jag känner fan att jag har tagit vara på helgen iaf, fest och mys med massa soft. Yeah.

Har precis försökt mig på Jump Style, och wow vad jag svettas. Det är askul, och det bästa med det är att man behöver inte gå någon kurs för att lära sig det, bara att kolla på hur de dansar så får man in det efter ett tag. Ahh måste ha vatten! Ciao bellos.

trottis

Igårkväll sussade sötnosen med mig så jag vaknade upp på det bästa sättet, att han ligger brevid. Mmmm, that's life. Under dagen har jag & Simon vart hos honom och stuttsat stuttsmatta, spelat fotboll och ätit blåbäsrpaj och stekt hamburgare. Mouha det har alltså var en riktigt chillig lördag. Påväg hem åkte jag med Peffie som precis åkte hem till sig, hon skulle väl jobba eller nått. ( PLUGGIS PEFFIE )

När jag åkte hem idag så gick jag av vid Södergården ( eller vafan den nu heter ) vid kumla skola typ, och gick hela vägen till vitlöksgränd.. varför? Jo, för att det var endå 40 min kvar tills den andra bussen skulle komma, så hann med att gå denna enorma sträcka med en förkylning som har slingrat sig runt min hals och näsa. Jippie.


Ja, en lördagskväll utan någon annan en sig själv. Kan det inte bli tråkigare? Ciao bellos.

shopp, shopp, shooooopp

Ohoho, köpte min balklänning idag! En rosa prinsess klänning med rosa små pärlor på. Helt underbart söt är den! Hittade den på affären två, tre gånger som ligger vid östermalm, den gick på 2200:-   ( jävla tur att inte jag betalade det ) Jag tycker att det är väldigt mycket pengar för att lägga på en klänning som ska användas under en kväll, men förhoppningsvis så kommer jag att sälja den nästa år. Foto får ni när jag har en riktigt snygg bild på den.

Ska snart till trollbäcken och chilla med Simons homies, och Simon då förstos hehe. Ska vara där hela kvällen sen pyser vi hem till mig och myser&kelar.


Jag gick faktist runt i stan idag alldeles själv i ca tre timmar, har gjort det förut också. Jag prövar alla kläder jag får ögonen på, lägger undan för dagen och allt det där. Jag shoppar själv helt enkelt, och nu undrar jag om jag är ensam om att tralla runt och hanlda kläder till mig själv all by my self? Är det ingen annan som också skulle kunna falla i sig att glida på stan själv shoppandes? Anyone? ( Btw så köpte jag en klänning och en "body" från VA-Gina Tricot, shetet snygga. )

image127Fanns ingen bild på klänningen, yeye.


I am Enchanted, by you

Tittade precis på Enchanted & jag är kär, tårögd och, ja, förtrollad. Den filmen var en sån film som alla borde se, alla kanske inte tycker om den men se den. Allt var så glatt, så lyckligt, så förtollat. HELT JÄVLA UNDERBAR. Seriöst jag blir helt kär av att titta på den, Oh vad jag också skulle vilja vara en prinsessa.


image125


Ciao bellos.


Jag hade iaf kul på valborg

Yo, igår vart inte så torrt som jag trodde det skulle bli. Gick hem till Julia efter nio och träffade några kompisar, och där vare fest mouha. Det var chill, sen trallade Simon och jag hemmåt och kom hem med 5 minuters marginal ( skulle vara hemma 01.00 ) Så idag har jag och min baby bara myst och ätit glass, yey.

Ikväll ska jag bara softa tror jag, jag känner mig lite illamående, don't know why really, men det går över så fort jag druckit lite vatten. Uuuuuuuuuuuuäääääh, ciao bellos.

RSS 2.0