Så var en tisdag avklarad.

Skolan gick över väldigt snabbt idag, men illamåendet håller i sig.. Har mått illa och haft magvärk i 2 dagar nu, buhu.

Jag mötte på 2 saker idag som jag blev irriterad på, det första var när jag och resten av kön skulle gå på våran buss på gullmars så kommer det en gubbjävel och tränger sig föra alla, precis alla, inklusive mig ( som om jag var värsta värsta ). Det här är Sverige, här står vi i kö, helv*te. Irrittationsmoment numero 2 var när jag lämnade in min klocka idag för att sekundervisaren hoppar lite som den vill ibland, jag lämnade in den & de säger att de ska fixa det på en kvart, kommer tillbaka och får klockan.. precis som jag lämnade in den? Dessutom så kollade jag om de hade fixat felet, men det hade dom ju inte gjort, grisar!

Vill igentligen träna idag och plugga satan, men jag mår så vansinnit illa. Kan inte någon ta hand om lilla mig och min  värk?

Juste, ska köpa present till min lilla Peffie imorn, vad vill hon ha tro? Hon fyller ju faktist 17 imorn! SMILE*

Ska dricka lite te och kramas lite med mig själv en stund nu, ciao bellos!

Så otaggad som man kan bli på att gå upp

Jag är verkligen inte taggad på att gå till skolan idag.. Vill att det ska vara helg igen och att jag sover med Simon och bara myser. URSH vad jag hatar måndagar!

Ska lämna tillbaka kjolen idag som jag köpte i onsdags, känner inte för prickigt helt enkelt. Sen blire gymkort i tyresö, så det blir av någon gång! Gosh vad trött jag är, jaha då var det väl bara 87 dagar till jul då..

My sweet baby!
Vad gör Simon på golvet?

Hoppas ni har en piggare dag än vad jag har idag sweets, ciao bellos.

My week

Onsdag - Kommer 1 timme för tidigt till skolan..
Torsdag - Vaknar upp hos Simon <3
Fredag - Matteprov, tjejmiddag och kalas
Lördag - Sover hela dagen

Söndag - kanske bio idag med Eric och några till? Något förslag på film?

Chillat hela morgonen hos Simon idag, bara kollat Family Guy och druckit oboy. Hoppas han kommer hem snart från sin match, sitter här helt ensam i hans rum. Nej ska dricka upp min oboy nu.. Ciao bellos.

Är hos sötaste Simon.

Jag är så trööööööööööt.. jag orkar faktist inte skriva just nu.

Ciao bellos.

Varför pluggar man aldrig när man MÅSTE?

Satt på bussen imorse påväg till skolan, så kommer det på 2 tjejer och den enda brister ut att hon blir så OTROLIGT irriterad på folk som sätter sig på varsitt säte när de sitter på bussen. OK, så om vi säger att det finns fem olika säten som är lediga, sätter ni er på en ledig plats eller sätter ni er hellre bredvid en främling och trängs? Jag antar att svaret bland flesta blir att ni sätter er på en ledig plats. Om jag åker buss och en främling sätter sig bredvid mig fast det finns lediga platser inom synhåll så skulle jag bli irriterad eller lite rädd. Det är väl klart som fan att man sätter sig på ett eget säte? Det är här Sverige, här sitter vi på egna säten helt enkelt. Plus att tjejen som gnällde så högt om att alla var så dumma i huvudet som sätter sig på egna säten, hon är säkert en sån som sätter sig på eget säte hon med, varför skulle hon inte göra det för? URSH vad trött jag blir på folk..

Jag ska igentligen plugga men jag fastnade på en sida som den här! Det är som gratiskläder och gratismakeup sidan, fast den här är så mycket fräckare! Här kan du vinna Ipods, Laptops, biobiljetter osv. Bli medlem här och få 50 poäng som lycko spark!

http://www.gratissajt.se/?r=1079

OK, ska kolla hur det går med min labraport nu, önska mig lycka till! Ciao bellos.

Måndag igen då!

Skola den här veckan igen då.. bortsett från förra veckan så har jag faktist cash idag! Ska shoppa med ma homie Eric i veckan, eftersom han fyller år på torsdag så är det väl dags att hitta något kul åt hnm? Något förslag?, en present till en förorts wigger som är väldigt musikintresserad och skämtsam?

Hoppas inte att det är matteprov idag för då är jag ganska körd.. Jag har för mig att våran mattelärare sa att vi skulle ha det men vet inte om jag hade tankarna på annat just då, snälla inte matteprov! Ska kila, ciao bellos.

Chuck and Larry the movie

Idag hyrde jag och Simon film, Chuck and Larry heter den och är helt underbar! Det var den bästa gay-filmen jag någonsin sett, de var så kärleksfulla utan att veta om det. Kränkningarna var däremot hemska, när man vet att det faktist ser ut så där på vissa ställen så ser man verkligen hur hemska människor kan vara utan att veta om det. Men förövrigt, filmen var.. fabulicious! Jag rekomenderar att se den om du inte redan sett den, filmen hamnar definitivt på min topplista bland alla hundra filmer jag älskar! Den är iallafall bland topp 10, absolut.

Favoritscenen är när "gay paret" är på fest och ska dansa i ringen, så kramar de bara om varandra när det är fulltös, dj:n slår på en lugn låt och alla andra börjar dansa tryckare med, det är verkligen en AWW och endå skratt scen.

YEY

Ciao bellos.

Sunday morning - Maroon 5

Har ni sett den nya headern? Vad tycker ni då? smiling face*

Det var myspys på resturangen Savini på Östermalm med Simon, en liten ettårsdags-kväll. Vi gjorde inget speciellt efteråt, åkte hem till honom och kollade på Family Guy, haha.
Sen igårkväll, var det släktträff med pojkvännens familj, senare mot kvällen var det bara chill, yey.

Ohh, det blir sovmorgon varje dag den här veckan som kommer, det är eftermiddagar i skolan, yey! Ska skaffa mig ett gymkort på Tyresö gym den här vekcan också med Nathalie sweet, hör ni? JAG SKA BÖRJA GYMMA! Jag som sagt att jag aldrig skulle börja göra det, svettas i ett rum med tiotals andra, duscha "med" främlingar, bli utstirrad av gamla gubbar när tuttarna ( de små jag har ) hoppar när man springer, mja. Undrar verkligen hur det kommer gå, jag verkar ju faktist inte så optimistisk när det gäller saken. Men det blir säkert kul..

Men ska städa rummet, tror jag, ciao bellos.

Våran coach är lite.. du vet.. oförståndig?

Sitter här och gråter över Marissa's död på the O.C, jag var bara tvungen att titta på det avsnittet när hon dör. Uhu, man blir ju ledsen på riktigt, sådär klump i halsen ledsen. Jag vill seriöst köpa alla säsonger och bara kolla igenom allt. De har så bra musik i sina program och bara serien är bra, var inte så mycket för den när den var ny men nu när jag tittar på den från förut så är den ju underbar.

OK, på torsdag är det 1årsdag och jag tänkte ju köpa något till min lilla sötnos, men vad? Vad köper man i "årsdagspresent"? Något förslag?

Måste plugga nu, börjar sent så får sova lite mer inatt ( YEY ) ciao bellos.


Jag vill bara ligga kvar is sängen och bara soova...

Igårkväll så var jag med Rebecca och Elin de 2 söta pinglorna som går i min klass. Vi var publik åt Power of 10, man kan säga att programmet var inte så kalas men bullarna var det drag på! Jag tror vi tog minst 4 var. Programmet höll på ganska länge så kom hem vid 19.30 och var ganska trött i både fötter och ben vid den tiden. Men det var kul!

Idag är min favoritdag ( av alla vardagar & Torsdag! ), då har jag bara 2 fjuttiga lektioner i skola, yey! Så slutar 12.0 och då blir det race hem för att städa och plugga.. Tråkigt men jag måste städa och jag måste plugga. Yes, life is a bitch sometimes.

Ska klä på mig nu och börja dricka mitt te, ha en trevlig tisdag alla snyggingar, ciao bellos.

Söndag, idag igen?

Det är så otroligt tråkigt att helgerna går så galet fort, nu är det liksom söndag.. Och jag har inte gjort mycket alls dom här lediga dagarna, bara sovit. Visst är det najs med chill, men nu får det fan ta och räcka.

Att kolla tabbar på idol klipp IS THE SHIT, hur kan vissa tro att dom är så bra när det låter som om någon stryper en katt när de sjunger? Eller så har de kompisar / famlij som försöker vara snälla och säga att de är naturbegåvningar och att de självklart ska söka till idol.. Hur ond får man vara igentligen när man vet att personen har en hemsk sångröst. Jag kan säga till .. min lillasyster att hon är duktig på att sjunga, men fan heller ska hon söka till idol, om hon vill skämma ut sig och få massa kränkningar, fine, men jag råder inte en enda jävel att söka in dit.
Jag kan heller inte förstå mig på folk som tycker att dom är Christina Aguilera, när de är hemskt, eller läskigt dåliga? Jag tycker om att sjunga, men jag vet att det låter illa. Men en sak är säker och det är att det finns så sjukt många som sökt in till idol och vart mycket sämre än mitt kattstryp till röst. Sen att folk blir lacka när man säger sanningen, DU SUGER, när de faktist.. suger.




Haha den här är skön, ciao bellos.

Jag har en bombarjacka som al qaida.

Lördags morgon, yes ingen stress, inga läxor, ingen skola, bara chill.. Underbart! Behöver vila lite känner jag, det har vart lite mycket med skolan även om vi bara gått i 3 veckor så har jag seriöst aldrig vart såhär trött i hela kroppen av skolan..

Ikväll? Hm, vad händer då, ska ringa Nathalie, kolla om hon har tid för moi en dag ( she's a busy woman ) senare ikväll så ska jag träffa min baby, mys. Vill ut ikväll och kalejsa, det är tråkigt att bara chilla hemma, skönt, men det är inte rumba. Hoppas ni andra har en toppen helg, ni förtjänar det!




CIAO BELLOS.

Torsdag..natt?

Gjort klart uppsatsen i engelskan ( tog 3 tim.. ) nu ska jag bara soooooova, med sötaste simon, yey! Ska nog glida ner i sängen nu och bara mysa hela natten, mmmmmm..

Inte vart uppe såhär sent(?) sen jag vet inte när, är tokigt trött i kroppen, pömsig! Men imorn är det fredag, BIG YEY. Gonatt beatuties, ciao bellos

Det här håller jag på med..

..när jag inte har något annat för mig, eller om jag har något jag ska göra men låtsas som om ingeting..

mja
mjo

mje


Förstår mig fortfarande inte på matten..

Jag har högar med läxor, höga som twin towers på varann och jag gör inget annat än att bara sitter här och dricker te i förhoppning att bli frisk till helgen. Den här dagen har jag verkligen känt mig sunkigt seg, man kan säga jag är riktigt trött på att vara förkyld.

Teet jag dricker är däremot jättegott, har lite honung i så det bli lite sötare, mumsi!
gott te
( dålig bildkvalite men det var trottsallt med mobilen.. )

Jag orkar seriöst inte med den här förkylningen längre, JAG VILL BLI FRISK. Ciao bellos.


Terrible monday morning..

Helgen vart ju som den vart, barnkalas, kalas, grönalund med famlijen och Simon, senare på kvällen vart det Pizzapiknick och tre bra filmer, chill. Även om det vart en chillhelg har jag inte fått sova ut någonting alls, inte blivit pigg, men har däremot skaffat mig en förkylning och hosta, wtf (?).

Jag är så seg idag att jag knappt vill gå till skolan, men vill inte missa något viktigt. ( och det gör man om man inte kommer.. ) Men idag är det tre lektioner, hoppas det är tre snabba lektioner. Vill hem så fort som möjligt och sova.

Vart medlem i gratismakeup alldeles nyss, hoppas man hinner få upp lite poäng till laptopen ( haha tror inte det ) Men jag skulle verkligen kunna behöva den med allt plugg på datorer som vi har.
Hoppas ni är friskare än vad jag är idag, ciao bellos

Hello sweet Saturdaymorgning.

Igårkväll var jag hur trött som helst, det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att städa gärnet. När jag var klar så la jag mig i soffan och kroppen sa verkligen "TACK, ÄNTLIGEN BRAT, så nu kan du sova hela helgen" Men jag skulle iväg på kalas hos min farbror så det blev inte så mycket sova..

Mitt nya rum på övervåningen ska kanske få väggar idag! Med bärhjälp av min bror och Simon så ska det nog gå bra. Ikväll vart jag bjuden ut på Ekerö ( in the middle of nowhere? ) för att träffa mina nya klasskompisar, yey. Får se om det blir av, eller om jag ihuvudtaget hittar dit (?).

Är det något kul som händer i helgen då? Eller har alla blivit så trötta på skolan att ni bara ligger hemma och sover? Ciao bellos.

ehm ...va?

Idrottsdag på Gärdet, YEY..

Igår var jag på konserthuset med resten av alla 1:or på Jensen, hur många som helst! Det var verkligen jättetråkigt men jag lyssnade faktist endå. De som satt framför mig snackade som fan, och jag blev hur irriterad som helst. Vad är det för stil att absolut ignorera pesonen som står framför nästan 1000 pers och börja prata istället, helt fine om du bara är tyst, har musik i öronen och kanske sover, men då låter du inte iaf. Jag trodde man fick lära sig det när man gick i grundskolan men det var många som visade att de inte visste var respekt var. Jävla ungar.

Idag är det idrottsdag på Gärdet! Fetnajs eftersom det är fint väder ute nu, tur att det inte regnar som de gjort alla andra dagar den här veckan. Simon sov här inatt, hur myspys som helst. Om jag fick önska mig något så skulle det vara att vakna upp varje dag med han liggandes brevid.

Yeye, ska dricka upp mitt te och fixa mig. JUSTE jag glömde bort att jag hade en engelska läxa på sexhundra ord att skriva, helvete och den ska vara klar imorn.. Ska rulla, ciao bellos.

Ha inte "högtalare" på mobilen i tunnelbanan.

Matte och biologi, jippie! No not so much, men åkte hem rätt idag iaf! Åkte till doktorn och jag hade inga fel? Men hallå, det är väl inte så normalt att vara kissnödig, HELA TIDEN? Eller, någon annan? Men på hemvägen idag så mötte jag på 2 killar som satt och spelade musik högt på mobilen i tunnelbanan. Jag menar, " hej jag har inte råd med att köpa hörlurar så jag låter hela vagnen få lyssna på min skit musik också! " Seriöst, ha inte ett eget disco med mobilen när du åker med tunnelbana, eller buss, eller bara när sitter folk runtomkring, som kanske inte vill lyssna på musik alls? Ingen som tänkt på det, eller så tänker de bara på sig själva helt enkelt, eller så tänker dom inte alls..

Kolla på den här bilden länge, så ser ni ett ansikte! Nu i början ser ni säkert två, men kolla riktigt länge så blir det ett! Läskigt.

AHH

Ska försöka plugga matte, bättre nu än ikväll. Ciao bellos.


Slösar förmycket pengar på fika.

Läxförhöret i matte idag gick ju som det gick, hur kan jag vara så hemskt dålig? Jaja, nu märker jag iaf att jag är skoltrött. Efter skolan idag vid 14.0 så skulle jag ta bussen till gullmars, sätter mig på 4:an ( jag tror att det är 4:an ) och sätter musik i öronen och åker.. åker.. åker åt helt fel håll! Vilket jag märker efter lite förmånga stationer, jaja hittade hem iaf. ( INGEN SKADAD )

Matteläxan idag klarade jag galant, det var 2 uppgifter, i matteboken..

Fikade med Julia Söderlund, Josefin Westberg och Valter Gran efteråt, myspys. Ska nog få tag i numret till vårdcentralen, måste till doktorn! Går runt och är kissnödig hela tiden, ( notera. hela tiden ) Det blir nog sovdags tidigt idag, ciao bellos.


godmorgon..

Jag har valt den här skiten helt själv så, let's get down to bis'

Målar mina naglar vitskimmriga idag, hittar inte det röda nagellacket.

RSS 2.0