engelska, svenska nationella? CHECK

Yes finally klar med alla Engelska och Svenska nationella prov! Engelska provet idag var ganska chill, fick lite panik för att vi fick så lite tid och att vi dessutom inte fick lyssna på musik med mobilen? Var det någon annan skola som inte fick det, eller fick? Jag som inte klarar av att koncentrera mig när det kraffsas i godispåsar eller när det låter från andra pennor eller andras suckar, jag vet inte vad det är för fel på mig men jag kan bara inte fokusera på något om någon annan pysslar med andra saker haha! Någon annan som lider av samma syndrom kanske?  I min uppsats på provet skrev jag om att vi skulle få ett adoptiv barn ( som vi btw redan kände innan, ingen främling ) på fredag, henne har jag faktist inte nämt i bloggen! Lisa heter hon, min familj är vänner till hennes pappa som sorgligt nog lider av levercancer och har nästan 2 veckor kvar i livet, Lisas mamma har redan gått bort i en annan cancer. Det var inte så länge sen hon försvann heller, så det är faktist jätte sorligt, men hon ska flytta hit iallafall på fredag. Hon är helt underbar, 7 år och superhärlig. 

Allt snack om att nian är jätteslapp och super chill är ju bara skitsnack, och det där med att nationella var BUSENKLA är ju också bara bollux ( eller bolux? ) OK nationella var inte jätte svåra, men fan heller att dom var "busenkla". Så jag säger bara till er som inte börjat nian än, ni har ett helvete framför er. Är det någon som håller med? Någon?



& Anonym som kommenterade ett jättefint tips om mitt pluggproblem, tack, jag ska pröva det där. Jag tror seriöst att det kommer funka suveränt, jag har funderat på det tidigare men jag trodde jag var knäpp och kanske var ensam om ideén, men det var jag inte som tur var. Thanks hun'!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Haha dom proven är inte alls enkla, ren bullshit, alla kanske inte är lika smarta liksom? (A)

förresten, hur lyckades du göra din blogg så snygg? och de med kompisars ex, jag håller verkligen med dig, visserligen var det jag som skrev inlägget men ditt svar var helt klockrent!

Have a nice day babe!

2008-04-16 @ 17:43:43
URL: http://isabelled.blogg.se
Postat av: Stefan Franzén

Titta bella, det var jag som var anonym å skrev om hur du skulle lösa ditt pluggproblem... skrev det anonymt för att du kanske skulle se på det på ett annat sätt, men kul i alla fall att du uppskattade det, och det där med nationella, anledningen till att man inte får ha mobil med musik lr mp3 beror på att du skulle kunnat spela in en grymt massa saker, visst vem fan orkar göra det? men lärarna tar det säkra före det osäkra, tjuuuz

2008-04-16 @ 18:10:41
Postat av: LIFE BY Marielle

nationella var lätt :)

2008-04-16 @ 19:19:06
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Isabella

OK Stefan Franzén, jag trodde du faktist kunde lämna mig ifred, men du kan antagligen inte det. Visst tack för kommentaren jag ska pröva med det, men av alla människor i världen borde väl endå du kunna låta mig vara? Vad är det med dig, när du ringde hem till mig, förstog inte du att jag inte ville ha med dig att göra när jag inte ville ha tillbaka min egna guldring och min mammas tröja, FÖR ATT DOM HADE LEGAT HEMMA HOS DIG OCH DET FICK MIG ATT MÅ ILLA. & nu läser du min blogg, visst kul att någon gör det men for fuck sake. Skriv en bok & gå vidare, UTAN mig. Hoppas du läser det här, ciao.

2008-04-16 @ 19:51:06
URL: http://cbella.blogg.se
Postat av: Andrea

Aaa jag är 92a:P vad trodde du? :P

2008-04-16 @ 20:46:53
URL: http://andrea1992.blogg.se
Postat av: LIFE BY Marielle

(svar) hehe, jag tyckte det var lätt :)

2008-04-16 @ 21:45:47
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: #svar: Joel Gedin

ja, jag ska nog ta och göra det! Tack desamma :)

2008-04-16 @ 22:09:28
URL: http://joelgedin.blogg.se/
Postat av: Sara

Taack så mycket!
Kram, kram!

2008-04-17 @ 00:42:19
URL: http://ordentlig.blogg.se
Postat av: [email protected]

Haha jaha, men hur fick du till storleken då? Den hittar jag ingenstans... Förlåt om jag tjatar så otroligt x)

Kram!!

2008-04-17 @ 07:02:10
URL: http://isabelled.blogg.se
Postat av: Julia

haha jag känner samma sak, det där med musik på mobilen. det går ju verkligen inte att koncentrera sig utan den!

2008-04-20 @ 20:16:02
URL: http://juliaagnes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0