Suck* är genom förkyld..

Sitter hemma hos Simon, har myst med honom hela natten, yeah. Love it.


Är genomförkyld, hostar och har en ändlös smärta som irriterar i halsen, vilket betyder att jag inte kan vara med på idrottsdagen idag. Den som jag sett framemot! Våran klass skulle klä ut sig till tomtar, jag hade värsta outfiten! Mina tjocka tights och en gigantisk lång röd tröja med en tomte på, och nu får jag inte visa upp den, buhu. Jag får väl skutta runt som en cheerleader och heja på.. yey.


Amerika är en sånt land som är anurlunda, har en egen åsikt om allt och har de mest sjukaste människorna i hela världen samlats på en världsdel. Har ni sett the Strangers filmen? Sjuk  film, verklighets baserad, ifrån Amerika. Jigsaw? Verklighetsbaserad (vissa händelser), ifrån Amerika. Jag skulle kunna rabbla upp massor. Jag tycker inget illa om landet men kolla alla brott och händelser som försigår där, de har galna männikor, phsykade människor, deprimerande människor, farliga människor och tillslut patetiska människor. De patetiska människorna det är de som är med i Jerry Springer's show, Deprimerade människor är de som filmas av Cops, farligt galet phykade människor är ju i en grupp fast på olika nivåer kan jag tycka, det är de människor som gör de där läskiga brotten som de har med i the Strangers eller Jigsaw. Det är nog så att Sverige har nog lika vulgära människor också, men vi skyltar inte med det lika mycket. Varför är det  så för kan man ju fråga, är det en fråga om att tjäna pengar eller är Sverige så bra på att gömma våra brottslingar? .. Haha det känns som om jag knappt vet vad jag ska dra för slutsats men jag tror inte att jag har någon, fick bara en tanke på just Amerika. Det här är min åsikt om Amerika, inte bara att de har knäppa människor, alla människor där är inte såhär de har ju framgångsrika och otroliga personer som Obama (nye presidenten) Tyra Banks (egen favorit) och en massa andra, så de flesta framgångsrika människorna är också samlade på en världsdel.


Ursh jag hoppas jag blir frisk till imorn, jag har inte lust alls att vara sjuk till i helgen iallafall, punkt slut. Ciao bellos.

Kommentarer
Postat av: Sofia K

Den kostar inte allt för mycket hos H&M, kommer inte ihåg precis hur mycket :P

2008-11-05 @ 10:07:55
URL: http://sofiakpa.blogg.se/
Postat av: johanna

M, visst, det blir mys! Jag ringer dig närmare helgen..ehm, på fredag? :)<3

2008-11-05 @ 13:38:28
URL: http://johannavarnamnet.blogg.se/
Postat av: Jennie

hahah men hon är så söt! vilken fin header du hade, jättefin bild =)

2008-11-05 @ 15:56:20
URL: http://ladyjenny.blogg.se/
Postat av: Fanny

Tack!



vad har du gjort idag? :D

2008-11-05 @ 16:31:39
URL: http://faaanys.blogg.se/
Postat av: Just Picture It ?!

hej sötnos! :D

har du bloggkoll? för isåfall skulle vi kunna följa varandras bloggar genom att premunera på dem? :)

ha det jättebra nu! puss!

2008-11-05 @ 18:04:21
URL: http://justpictureit.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svar: Hehe, de är grymt :D



Jobbigt att vara förkyld..

2008-11-05 @ 18:22:41
URL: http://sofie1994.blogg.se/
Postat av: Just Picture It ?!

svar: jasså? har du missat detta underbara fenomen ? :) thihi. du går in på bloggkoll.com och blir medlem bara :) skriv till mig när du blivit det, vore kul att premunera på varandras lixom! :D

puss!

2008-11-05 @ 18:46:50
URL: http://justpictureit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0