TERRIBLE UGLY THURSDAY!

Var hos tandläkaren imorse och tog reda på vad det var för fel på mina tänder, jag har ju haft ont i hela högersida, både tänder och tankött, i några dagar nu. De slipade och borrade, tills jag skrek till för fyll hals och började självklart.. grina. Det är något med tandläkaren och just gråta, visst gör det skitont och så men jag blir ju inte ledsen, jag tror det är mer att jag är så himla rädd att något ska gå fel när de har alla slangar, borrar och högljudda saker i munnen på mig. Men iaf, jag fick 2 val. Att göra en rotfyllning eller slita bort tanden, ( gör inte båda sådär jätteont? ) de rekommenderade att dra ut den men damn det kommer göra ont. Som tur är det en tand längst bak så det syns inte om jag drar bort den, men det kommer nog kännas ganska konstigt. Men min mami sa att jag kunde vara ner( d? )sövd under tiden, hell yeah,  jag skulle inte kunna vara vaken när jag hör hur dom tar i för att få ut den envisa tandj*veln.

Stannade hemma eftersom det var lite synd om mig, jag skulle säkert börja grina i skolan också eftersom jag faktist inte vill dra ut en tand, det låter ju jätteläskigt!

Jag har verkligen en dålig dag idag, imorse när jag skulle packa mina böcker i väskan så var den och böckerna insmetade i bananen som jag glömt kvar där sen igår! Sen kommer man till tandläkaren, får gråtfärdig smärta och 2 skrämmade val. Efter det så ringer jag Simon och söker lite tröst eftersom jag är helt bedövad i käften och precis grinat av smärta, så säger han bara att han inte vet något om att vi kan vara, bara det att han under kvällen ska på sin innebandy, som tar 3 tim.. Plus att det inte blir någon träning med mami idag för att hon ska på bajs öppethus i mina småsyskons skola! Finns det ingenting som kan muntra upp mig lite? Ciao bellos.



Kommentarer
Postat av: Karin Nygård

Dom är från gojane.com :D

2008-10-09 @ 15:46:49
URL: http://karinnygard.blogg.se/
Postat av: mickaela

svar: tack så mkt =)



ush, gillar heller inte tandläkaren :(

2008-10-09 @ 16:03:20
URL: http://mickaelan.blogg.se/
Postat av: Amir Akrouti

sv: någon speciell produkt som är grym eller? har de heat-protection?

2008-10-09 @ 16:10:28
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: Jessica

Jag har också dragit ut en tand, känns knappt, men en rotfyllning nej tack! Angående skorna från H&M, så brukar kvaliteten vara okej. Dom här ser riktigt bra gjorda ut

2008-10-09 @ 16:31:17
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, fick hjärtklappning då jag läste det där...Kram

2008-10-09 @ 16:47:23
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: amanda

ja de tyckte jag med de bästa av allt var att dom inte var dyra:D

kram

2008-10-09 @ 16:56:43
URL: http://amandalk.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack, bra blogg :D

2008-10-09 @ 17:50:33
URL: http://theycallmelilleve.blogg.se/
Postat av: Alex

hej, du borde delta i tävlingen på min blogg där man kan vinna en riktig modellfotografering=) klicka bara på bannern till vänster i min blogg för att komma dit=)

2008-10-09 @ 18:44:22
URL: http://alexofjuly.blogg.se/
Postat av: Amir Akrouti

sv: åååh tackar så jättemycket :)

2008-10-09 @ 21:09:13
URL: http://gaybloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0