Söndag, idag igen?

Det är så otroligt tråkigt att helgerna går så galet fort, nu är det liksom söndag.. Och jag har inte gjort mycket alls dom här lediga dagarna, bara sovit. Visst är det najs med chill, men nu får det fan ta och räcka.

Att kolla tabbar på idol klipp IS THE SHIT, hur kan vissa tro att dom är så bra när det låter som om någon stryper en katt när de sjunger? Eller så har de kompisar / famlij som försöker vara snälla och säga att de är naturbegåvningar och att de självklart ska söka till idol.. Hur ond får man vara igentligen när man vet att personen har en hemsk sångröst. Jag kan säga till .. min lillasyster att hon är duktig på att sjunga, men fan heller ska hon söka till idol, om hon vill skämma ut sig och få massa kränkningar, fine, men jag råder inte en enda jävel att söka in dit.
Jag kan heller inte förstå mig på folk som tycker att dom är Christina Aguilera, när de är hemskt, eller läskigt dåliga? Jag tycker om att sjunga, men jag vet att det låter illa. Men en sak är säker och det är att det finns så sjukt många som sökt in till idol och vart mycket sämre än mitt kattstryp till röst. Sen att folk blir lacka när man säger sanningen, DU SUGER, när de faktist.. suger.




Haha den här är skön, ciao bellos.

Kommentarer
Postat av: flashinglights

taack söto!

2008-09-14 @ 15:11:20
URL: http://flashinglightss.blogg.se/
Postat av: Amir Akrouti

sv: ja det är klart du får :)

tack vad fint sagt av dig. verkligen.

ha en toppensöndag.

2008-09-14 @ 15:36:17
URL: http://gaybloggen.com
Postat av: Emma

Tjo! haft en bra dag? :)

2008-09-15 @ 14:41:53
URL: http://loem.blogg.se/
Postat av: NATASCHA

NEJ HERREGUD hon är ju fan jätte vacker.

Gud vad det värmer ska du veta!!

men jag tycker verkligen inte det. Även om det vore en dröm nästan haha :D !

2008-09-15 @ 21:03:15
URL: http://taschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0