Fighting for the

Lunchfikade idag med coolingarna Josefin och Julia på Latte House idag, supermys. Vi snackade om sommaren och helgen, I love my friends. Och jag hittade min nya lattefavorit, Irish Cream, dash n' darn delicious.

Startade ett sparkonto på min bank idag, lägger in pengar där lite då och då. Kanske till sommaren? Men framförallt till efter gymnaiet. Jag vill åka utomlands och gå en bartender kurs, börja jobba som bartender och plugga på sidan om. Jag vill inte lägga av med pluggandet, men jag tar gärna ett litet avstånd ifrån det. I am feling preeeetty tired of school, men jag kommer att få fortsätta plugga för att faktist bli något så vill inte lägga det helt på hyllan. Men detta är väldigt mycket önsketänkande, det kanske inte ens händer. Men man kan väl få drömma?

Vad drömmer ni om efter skolan?

Ska nog sussa nu. Arrivederci.

Kommentarer
Postat av: katrin

jag och en kompis ska dra till london efter gymnasiet... det kanske låter oseriöst och så, haha, men det är det som gäller just nu och jag längtar så mycket ^^

2010-03-15 @ 22:05:04
URL: http://arsenals.blogg.se/
Postat av: - I KNOW U MISSED MOI ;

- haha måste också starta ett sparkonto, tack för att du påminde mig!

2010-03-15 @ 22:13:30
URL: http://mereiforpresident.blogg.se/
Postat av: isabell

sv: tack ;d

2010-03-16 @ 06:57:13
URL: http://isaabelljohansson.blogg.se/
Postat av: tintin

Tack så mycket, bilden på headern är från Costa Bravas studentresa förra året :) Åkte dit med några kompisar, jätteskoj! :) Gissar på att du också ska ta studenten i sommar! Läste också på din blogg att du vill gå bartender kurs och allt det där. Jag önskar dig lycka till med allt sånt! :)

2010-03-16 @ 08:33:06
URL: http://tintinisabella.blogg.se/
Postat av: ebz

DU! JAG HAR KOLLAT LITE GREJER, TYP SISTA MINUTEN + RESOR SOM MAN BOKAR I SOMMAR! RING MIG NÄR DU SER DETTA ELLER JA... PUSS!

2010-03-17 @ 12:27:03
URL: http://ebbelini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0