This trois

Ibland får det mig att vilja gråta, ringa, skrika, försvinna, falla, stänga av allt, dö, spola fram tiden, spola tillbaka tiden, döda tiden, stanna tiden, kyssas, kramas, älska, hata, men framförallt försvinna. Att bara sjunka under jorden, suddas ut, ramla ned, känns som det enda rätta vissa sekunder, minuter, timmar, men framförallt nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, tänkte bara säg att jag följt din blogg i snart tre år. Du verkar vara en så skön och härlig brud. Och att ha vissa nere perioder är normalt. Men du kommer klara dig upp, du verkar vara stark. Låt allt rinna ut i sinom tid och sen börjar du om och prövar på nya saker som ger dig lycka. Det är skitjobbigt bland och livet är en karusell men du har klarat sånt förut, och du gör de än än gång igen. Lycka till tjejen!

2010-11-08 @ 23:43:04
Postat av: Isabella Bloggägare

Hej Anonym, oj det är ett tag, tack så mycket för dina fina ord. Tack så jättemycket. Jo, men just för tillfället känns det som att jag bara har förstört något som varit så fint. Sedan att jag inte förtjänar alls att ha det bra, inte för en sekund. Det låter så mesigt, men det är så jag känner nu. Jag vill bara gå under mark och försvinna. Men tack för dina ord, skönt att någon vågar skriva något sånt.

Men sen undrar jag ju vem du är, om man får fråga? Vart bara nyfiken.



Thanks

2010-11-10 @ 19:14:07
URL: http://cbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är en person som håller sig bäst i att hålla tyst om vem jag är. annars tror du säkert bara jag är sarkastisk med allt jag säger. Men jag menar väl, ta dig samman och sätt dig rak i ryggen igen. Det är du som är ditt liv ingen annan.

Det är bäst att låta mig vara anonym..

2010-11-11 @ 14:49:47
Postat av: Isabella Bloggägare

Varför skulle jag tro det? Men okej jag accepterar det du vill, men om du någonsin skulle vilja berätta vem du är så är det bara komma fram, skulle nog inte bli arg, kanske mer överaskad eller förvånad?

Men om du tycker det är bäst att jag inte vet vem du är så kan jag väl bara säga okej.



Tack så mycket ännu en gång, vart förvånad och glad av att du svarade på min kommentar. Tack så mycket främling.

2010-11-11 @ 15:52:01
URL: http://cbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var så lite så, vem vet i framtida dagar kanske jag vågar smyga fram med vem jag är. Som sagt kämps nu! Kämpa. You can make it!

2010-11-11 @ 18:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0