Mini bar lounge

What a weekend. Så underbar. Träningsvärk i benen som f*n efter fredagens bendödarpass. Skönt. Har skaffat hund bannemej, en liten Am staff på 8 veckor, lille Texas. En riktig liten brat hund, klumpig och knäpp, men oh så mysig! Han är verkligen the cutest, men längtar endå tills han vuxit och blivit stor till sommaren så man kan springya med honom i skogen tills han storknar. Ohyeah!


Snart ska de strechas, orkar inte strecha på veckodagarna så lägger all strechning på söndagen. Skönt. Det blir dryga timmen strech, man ska ju egentligen svettas som fan när man strechar ordentligt, ska ungefär utföras som ett yoga pass, men eftersom edt oftast blir halvdant så blir det inte så svettigt.. Önskar att man kunde lite mer övningar, oh juste, ska kolla om det finns någon Bikram Yoga att pröva på någonstans. Yoga pass i tropisk värme, I like.


Imorgon blir det bröst, OH EM GEE. Underbart. Innan blir det en kort lektion i Ixumba för några grabbar i Korpen, de behövde lite hjälp med att fylla ut lite tid så hoppade in lite snabbt. Juste, måste ju komma på lite steg! Eller det är väl svårare att hitta lämplig musik, någon bra nog att kunna få smågrabbar att dansa lite..


Sen blir det lite jobb på vår Mini bar loungen imorgon, sätta upp gyllor och barbänk. Har hittat barstolar som införskaffas vid jul, redan köpt pallar, sen är det bara bord och soffa. Det som ska vara mest skräddarsytt typ, alltså det som är det svåraste att hitta.. Men sen är det bara att flytta in lampor och sprit, sen är det bara att börja förfesta! I like. Nu vart det mycket snack, inga bläddra igenom bilder. Fasiken. Lägger ju nästan aldrig upp några bilder som jag tar längre. Yeye, glad och mysig Tredje Advent brats.

Arrivederci.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0