Ciderkaraktär

Snap what a weahter, helt underbart. Dock så mår hunden inte riktigt hundra så får inte gå en härlig långprommis, det får bli en kortis. Det är lite skönt endå att vi inte får gå så lång, så jäkla kallt ute. Påtal om hunden, fifan vad jobbig han är idag. J*vla fjortis hund, beter sig som en riktigt jobbig och fjantig tonåring, kissar överallt och äter kattbajs och vägrar lyssna..


Som älsklingen sa idag "Det känns som att vi inte har varit på gymmet på jättelänge" Sist vi var där var i Fredags, men det känns faktiskt som att det var ett tag sen, men det blir gymmet ikväll so we will survive! Blir bröst, triceps och cardio, wunderbart.


HELGEN, yeah yeah wow wow. Lillebror fick sig en riktig suprise party, 18 år blev han! Köpte 4 st konfettibomber som fyllde hela huset med färgglada konfettis. Det vart riktigt brottom att fixa allt eftersom jag och chris var med i stan och åt middag med familjen, vi åkte hem en kvart tidigare än resten av la famillia. Men en kvart för att fixa iordning alla soffor, bålen, borden, spraya lakan med grattis-text på och samla ihop alla och se till att ingen syns, omg. Har inga bilder från festen men det var riktigt kul, även om jag gick och la mig kanske 4 timmar innan festen faktiskt var över.. Rare? Ohja. Men kul var det iaf, det var mycket att städa efteråt huhu.


Arrivederci

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0