Oh honey, no honey

2 nya låtar till iXumban, blir ju aldrig nöjd med uppställningen. Letar nya danssteg också, blir aldrig nöjd med det heller, vill att det ska vara jobbigt men också varierat med muskelgrupper och moves, gah vill ha en spegelsal att öva in allt med, but no, I practice this circus on my own in my kitchen with only an headset as a helper, and youtube ofcourse.


Jag läser ju aldrig min blogg själv, och ser därför inga kommentarer. Bara för det så kollade jag snabbt igenom och såg att, jajamensan, en liten kommentar hade skrivits av någon anonym fegis. Att kosttillskottet Jack3d som är en prestationshöjare och ger en skön stickande känsla innan och under träningen, ska vara "riktigt farligt" om man tar det samtidigt som man tränar cardio, kondition. Lilla vän, that's actually b.s, jag gör det, många andra gör det, min kille gör det, och vi tränar väldigt ofta, och det är jätteskönt att köra Jack3d innan träning, och fungerar helt utmärkt även när jag kör kondis. Står inget på förpackningen om det heller, dock om man lider av någon slags hjärtsjukdom eller är mycket känslig mot "pulshöjande" eller koffeinliknande preparat, ska man hålla sig borta från det, men det lär och hoppas jag att en läkare redan berättat till dem. Jack3d, eller Jacked, fungerar helt utmärkt i kombination med konditionsträning. That's all. Arrivederci.




Innehåller:

Schizandrol A: Denna lignan framställs ur en magnoliaart och är välkänd inom kinesisk medicin som adaptogen. Schisandrol A verkar både mentalt uppiggande och fysiskt prestationsökande. Schisandrol har i studier även visat antikatabol effekt genom att minska nivåerna av kortisol.

Koffein: Koffein är kraftigt centralstimulerande och ger en omedelbar ökning av signalsubstansen norepinefrin. Norepinefrin står för en höjning av blodtrycket och riktat blodflöde till muskulaturen, samt ökat mentalt fokus och vidgade luftrör. Kroppen gör sig redo för en prestation!

Beta-alanine: Carosinmängden i musklerna är avgörande för musklernas buffringskapacitet och därmed hur mycket mjölksyra vi klarar av. Beta-alanin är en precursor till dipeptiden carosin och ett tillskott ökar koncentrationen av carosin markant, vilket gör att du kan pressa kroppen hårdare utan att tvingas avbryta på grund av svidande mjölksyra. Höga carosinnivåer ger explosiva muskler!

Kreatin Monohydrat: Kreatin är ett ämne som finns naturligt i små mängder i muskulaturen men som snabbt förbrukas under muskelarbete. Kreatin har uppgiften att donera ämnet fosfat till de energigivande ATP molekylerna i muskelcellerna och "ladda om" ATP. Kreatntillskott gör att musklerna kan utföra tungt och explosivt arbete utan att musklerna tröttas ut på samma sätt som utan tillskott.

Geranium (1,3-Dimethylamylamine): Geranium är ett växtextrakt innehållande aktiva ämnen som ger en euforisk känsla och ökad mental kapacitet.

L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG): Aminosyrakomplexet AAKG har muskelsparande effekt samtidigt som det ökar blodflödet och näringstransporten till musklerna.

Kopierat från en hemsida som säljer jack3d.

Massor av godsaker! Skulle ha börjat med detta igen nu i februari, men vet inte vad som stoppat mig. Körde det först hela december, sen är det en månads vila från det så att inte kroppen blir "van" vid det och då ger en dämpad effekt. Det är ju bara eget påhitt att kroppen blir "van", men känner att Jack3d är såpass starkt att kroppen behöver vila lite från det ibland, så kroppen får jobba lite själv också. Och vad är inte bättre än varannan månad, enkelt att komma ihåg dessutom. Jaja, slutpratat om det. Nu måste mobilen laddas så jag kan lyssna på musika på gymmet, ska strax dit med chris och träffa ebba där, så blir det ett härligt Axlar, Mage och Cardio pass.

Arrivederci


Kommentarer
Postat av: Nattaaalliiee

Jag kör också på jack3d hur underbart som hellst att träna med det :)

2012-02-16 @ 14:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0